Lehetséges, hogy nem is a férfiakat utálom, hanem azt, hogy nemigen fogadják el (nem csak férfiak, hanem kb. senki) a személyiségem?
Én azt sem értem hogy miért baj ha alaki a világ lakosságának abba a 70-80 százalékába tartozik, aki menthetetlenül hülye. Állítom hogy én a maradék 20-30%-ba tartozom, de az is biztos hogy az embereknek legalább 90%-a boldogabb mint én. Akkor most ki jár jól?
(nyugi, nem sajnáltatni akarom magam, csak a jelenlegi lelkiállapotomat közlöm. :)
Igen, leléptem, mert még valakinek dolgozni is kell ebben az országban.
71-es: Azért baj, mert egyszer csak 100% lesz, és ez fog megvalósulni: http://www.youtube.com/watch?v=BBvIweCIgwk
Igaz, akkor már nem fogok élni, hála Istennek!
És igen, ignorance is bless, ahogy szokták mondani. Bár tudnék én is pl. az emberi jóindulatban hinni, sokkal könnyebb életem lenne. Férfinemű barátom nincs. Voltak ketten, aztán lett komoly kapcsolatuk, és azt mondták, hogy emiatt nem barátkozhatnak más lányokkal. Így jártak, nekem annyira már nem is hiányoznak. Persze ha találkozunk, akkor beszélgetünk, meg elvagyunk, meg minden, de ez még nem barátság.
Kérdező, ha már mindenkivel kötekedsz, ezt nem hagyhatom ki: ignorance is bliss és nem bless. Látod, látod, én is kötekedhetek veled :-)
Amúgy meg nem fogsz te így találni senkit sem. Létezik olyan, hogy érzelmi intelligencia és abból neked nincs sok. Egy párkapcsolatban azonban többre mennél vele, mint a lexikális tudásoddal.
Nekem kifejezetten tetszik a kérdező stílusa és hozzáállása. :) Jókat mosolyogtam a válaszain, mert a legtöbb tükrözte, vagy valamilyen mértékben fedte azt, ahogyan én is látom a világot.
Más kérdés, hogy ezt az emberek 1-2 kivételt leszámítva nem értik és fel sem tudják dolgozni. Főleg az érzelmek minőségét/hiányát.
Mivel nem túl sok érzelmem van, így utálhatnám a nőket, mivel legtöbbjüknek a romantika(?) és a "szeretet éreztetése"(??) fontos, ezért érzelmileg nemigen tudok megfelelni. Ellenben nem teszem.
Szerintem te sem kérdezhetted komolyan, hogy a férfiakkal, vagy a személyiséged elfogadásával van-e bajod. Úgy gondolom erre nyilvánvalóan tudnod kell a választ. :)
Ha pedig így van, akár írhatnál is privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!