Lehetséges, hogy nem is a férfiakat utálom, hanem azt, hogy nemigen fogadják el (nem csak férfiak, hanem kb. senki) a személyiségem?
Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 16:11
51/87 A kérdező kommentje:
48-as: Sose tagadtam.
49-es: Mert értelmileg hiányosak, csak élnek bele a világba, semmi jövőképük nincs, nem képesek összefüggésekben és hosszútávon gondolkozni, semmi előrelátás, semmi kognitív tevékenység. Elvannak, mint a befőtt, a gyerekeik meg nőnek, mint a dudva.
2014. júl. 14. 17:06
52/87 anonim válasza:
És szerinted te nem tartozol bele a világnak abba a 70-80 százalékába?
53/87 A kérdező kommentje:
50-es: Ezt a képességedet még nem bizonyítottad elég hatékonyan.
2014. júl. 14. 17:07
54/87 anonim válasza:
Nem azzal van a baj hogy hülye,hanem ha nem veszi észre hogy az,márpedig az igazi hülye (mint Ő,bocsánat ő) mindig is okosnak fogja képzelni magát. Lelki sérült vagy.
55/87 A kérdező kommentje:
Nem, már miért tartoznék bele? Felsoroltam bizonyos tulajdonságokat, ha ha nálam betalálnának, akkor nyilván nem ezeket írtam volna le. Nálad betalált valamelyik? Talált, süllyed? :)
2014. júl. 14. 17:09
56/87 A kérdező kommentje:
54-es: Ezt sem tagadtam soha. Azért megnézném, hogy te milyen lennél, ha egy nárcisztikus szülő mellett kellett volna felnőnöd?
2014. júl. 14. 17:10
57/87 anonim válasza:
Az a baj hogy amiket írsz, lehet hogy tele van ellentmondásokkal. Pl. a barátaid elfogadnak. Ezek szerint csak lánybarátaid vannak?
58/87 anonim válasza:
Hát te se vagy egy intelligens ember, és ezzel nem az agyi kapacitásodra céloztam, übermensch!:D
59/87 anonim válasza:
Na alakul, már belép a szörnyű gyerekkor.
60/87 anonim válasza:
Na, de lássuk hogy betalált-e valamielyik...
Mi az a kognitív tevékenység?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!