Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehetséges, hogy nem is a...

Lehetséges, hogy nem is a férfiakat utálom, hanem azt, hogy nemigen fogadják el (nem csak férfiak, hanem kb. senki) a személyiségem?

Figyelt kérdés

2014. júl. 14. 16:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/87 C0r3 ***** válasza:
A csávó rossz kifejezést használt, rossz helyen. Ezek mind csak lexikális tudások. Sokat érsz vele, ha képtelen lennék elviselni a tulajdonságaid egy hétnél tovább :) Büszke lehetsz magadra. Ha olyan okos vagy nyilván azt is tudod, hogy nem lehetsz mindenkinél jobb. Ha ezt beláttad, akkor miért ilyen nagy az arcod még mindig?
2014. júl. 14. 16:26
 12/87 anonim ***** válasza:
Egy gyors kérdés, tudod, mit jelent, ha valaki szociopata?
2014. júl. 14. 16:28
 13/87 A kérdező kommentje:
Nem nagy az arcom, csak ti nem értitek a dolgokat. Ha kapcsolatban lennék, akkor biztos olyan férfivel élnék együtt, aki hozzám hasonlóan gyors észjárású, tehát nyilván nem szekálnám, de persze ugyanezt tőle sem tűrném el. Igazából nem is kellene annyira okosnak lennie, de pl. egy jó alternatíva lenne a szeretteljesség, az őszinte érzelmekre való képesség. Ez a férfiak körében még ritkább, mint a nőknél. Persze tudom, hogy nem vagyok tökéletes, más sem tökéletlenebb, csak más hibái vannak. Nekem pl. szociális, neki értelmi. Így van ez.
2014. júl. 14. 16:29
 14/87 anonim ***** válasza:
Ja, és akkor most én beégtem, és te keményen be oltottál? Hú te már nagyon veszélyes vagy. De megértelek, könnyebb elviselni így azt hogy nem vagy szerethető. A te fajtáddal az a baj, hogy hatalmasnak érzi magát, felsőbbrendűnek. De igazság szerint a legtöbben életképtelenek vagytok.
2014. júl. 14. 16:30
 15/87 A kérdező kommentje:
Tudom, nincsenek még minimális érzelmei sem. Nekem vannak, csak jól elzárom a világ elől. A kettő nem ugyanaz. Nagyon is együttérző és idealista tudok lenni, csak az esetek 99%-ában nem vagyok az. Vagy nem látszik, hogy az vagyok.
2014. júl. 14. 16:32
 16/87 A kérdező kommentje:
14-es: És te hogy viseled el azt, hogy nem vagy képes egy kérdésnél még a kérdező kommentjeit sem elolvasni?
2014. júl. 14. 16:33
 17/87 anonim ***** válasza:
Én se szeretem az emberek nagy részét mégse oktatom ki őket. Te is csak addig okoskodsz amíg emberedre nem találsz.
2014. júl. 14. 16:33
 18/87 A kérdező kommentje:
És akkor mi lesz? Megvernek? Az is csak a gyengeségüket fogja bizonyítani...
2014. júl. 14. 16:34
 19/87 anonim ***** válasza:
Nemtől függetlenül számomra abszolút nem szimpatikus az, ha valaki a saját okosságát akarja bizonyítani, főleg ha szerényebb képzettségű emberek környezetében (én ezt hülye ember okoskodásának tartom), vagy ha olyankor is saját igazát akarja bizonygatni, mikor az senkit sem érdekel. Az ilyen csajt komplexusos, hisztis pi.csának tartom.
2014. júl. 14. 16:35
 20/87 anonim ***** válasza:
Fúú te beteg vagy,orvos látott már?
2014. júl. 14. 16:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!