Lehetséges, hogy nem is a férfiakat utálom, hanem azt, hogy nemigen fogadják el (nem csak férfiak, hanem kb. senki) a személyiségem?
Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 16:11
21/87 anonim válasza:
Az inkább azt bizonyítaná, hogy nem mindenkinek van türelme a hülyeségedhez. Evvel az okossággal, amivel te rendelkezel, az élet sok terén nem mész semmire. De igazából örülök, hogy ilyen jó dolgod van hogy van erőd elemezgetni saját magad, és másokat.
22/87 anonim válasza:
Arra még nem gondoltál, hogy igazából magadat utálod, és ezt vetíted ki másokra?
23/87 A kérdező kommentje:
19-es: Nekem nem vagy veszteség, hidd el. Gondolj, aminek akarsz. 21-es: Ez nem idő, hanem igényesség kérdése. Azért nem vagy öntudatos, mert nincs rá igényed. Ha lenne, akkor fejlesztenéd magad.
2014. júl. 14. 16:39
24/87 A kérdező kommentje:
22-es: Nem, nem utálom magam, mert én egy nagyszerű ember vagyok.
2014. júl. 14. 16:40
26/87 A kérdező kommentje:
De igazából azt, hogy valakihez nagyszerű legyek, ki kell érdemelnie az illetőnek. Valami kell, hogy szimpi legyen benne, ha nem, akkor nem kap jobb bánásmódot tőlem, mint a többi random-arc.
2014. júl. 14. 16:41
27/87 A kérdező kommentje:
25-ös: Ezt elismerem.
2014. júl. 14. 16:41
28/87 anonim válasza:
Én fejlesztem magam, csak nem ilyen hülyeségekbe. De amúgy szeretsz veszekedni azokkal, akik ''hülyébbek'' nálad. Nem szereted a kihívást vagy mivan? :D
29/87 anonim válasza:
Szerintem ez sík hülye vagy unatkozik,ne is beszéljünk vele mert akkor csak jobban érzi magát tőle hogy valaki törődik vele.
30/87 A kérdező kommentje:
28-as: Igen, mert ha hülye, akkor legalább tudja magáról, és fejlődjön, és legközelebb ne idegesítsen az idiótaságával.
2014. júl. 14. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!