Miért nem jó nekem senki? Tényleg ennyire válogatós p. icsa vagyok?
Az elmúlt 1 hónapban 5 fiú próbálkozott be, hol kocsmában, hol baráti körön keresztül, vonaton... Egyik sem tetszett, sőt volt, aki egyenesen taszított. Vagy a jelleme, kiállása volt a fő gond, de általában a külsejük.
Szégyellem magam, mert miért nem felel meg nekem senki? Én sem vagyok egy Scarlett Johansson. Nincs konkrét ideálom a testsúly, izmosság főleg nem érdekel, de az arc és a haj nagyon. Ha abban nem fog meg semmi, nem érdekel az illető.
Ez a válogatósság vagy csúnyák a magyar férfiak?
Nincs ebben semmi különös...
Attól függ mire kell pasi Neked:
1.: férjnek? Nemhiszem... :-)
2.: szeretőnek? Az lehet...
3.: unaloműzésnek? Az is lehet...
Tehát ha nem komolyak a szándékaid akkor tökmindegy kivel jössz össze, de ne aggódj idővel majd lejebb teszed a lécet, majd annak is örülni fogsz ha egyáltalán hozzádszól valaki és megkérdezi: "Hééé paraszt, melyik út vezet Budára?" :-)
A magyar férfiak nem csúnyák.Én sok helyeset ismerek :)
Itt az a gond ,hogy azok kerülnek utadba akik neked nem tettszenek.
Jaa amúgy a #4-esnek irj megéri:)
Nem gáz egyáltalán. Nem nekünk sz*r ha nem lesz senkid.
"csúnyák a magyar férfiak?" - megállapításodhoz csak gratulálni tudok
#9-es, igen így van.:) Ha valaki kicsit is megfog, és még bátorsága is van kezdeményezni, hát eszem ágában elutasítani. Remélem azért lesz olyan, akinek tetszem, és ő is nekem.
Köszi a véleményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!