Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem jó nekem senki?...

Miért nem jó nekem senki? Tényleg ennyire válogatós p. icsa vagyok?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 1 hónapban 5 fiú próbálkozott be, hol kocsmában, hol baráti körön keresztül, vonaton... Egyik sem tetszett, sőt volt, aki egyenesen taszított. Vagy a jelleme, kiállása volt a fő gond, de általában a külsejük.

Szégyellem magam, mert miért nem felel meg nekem senki? Én sem vagyok egy Scarlett Johansson. Nincs konkrét ideálom a testsúly, izmosság főleg nem érdekel, de az arc és a haj nagyon. Ha abban nem fog meg semmi, nem érdekel az illető.

Ez a válogatósság vagy csúnyák a magyar férfiak?

2014. júl. 11. 13:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kérdező: Én sokkal régebb óta vagyok szingli ugyanabból az okból, mint te, és nem adtam fel, de nem is tervezem feladni! :) Szóval stay positive!
2014. júl. 11. 21:38
 12/13 A kérdező kommentje:
nem egy hónapja vagyok szingli. azt csak időintervallumnak írtam.:) (1 hónappal szakítás után én még nyalogatom a sebeimet...)
2014. júl. 11. 22:16
 13/13 anonim válasza:

örülyetek neki,hogy válogatósak vagytok :)énis az vagyok

megvéd titeket a sok csalódástól amiket a könnyűvérűek érezhetnek a mindegy nekem csak pasi legyen okból kifolyólag!! :)

28(f)

2014. júl. 12. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!