Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehetséges, hogy nem is a...

Lehetséges, hogy nem is a férfiakat utálom, hanem azt, hogy nemigen fogadják el (nem csak férfiak, hanem kb. senki) a személyiségem?

Figyelt kérdés

2014. júl. 14. 16:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/87 anonim ***** válasza:
Én tízszer okosabb vagyok Nálad,bizonyítsd be hogy nem. Amúgy értelmetlen a kérdés is,inkább csak az van hogy nagyon másnak jobban érzed magad de attól még nem leszel az.
2014. júl. 14. 17:12
 62/87 anonim ***** válasza:
#61 Ne kezd te is. :D Eleve hogy lehet kiszámolni olyat hogy 10x okosabb? :)
2014. júl. 14. 17:13
 63/87 A kérdező kommentje:
Igen, lánybarátaim vannak. Mi az, hogy szörnyű gyerekkor? Nem volt szörnyű, ettől sokkal rosszabb is van, de lehetett volna mondjuk normális apám is. De ettől is van jobb, szóval jobb is, rosszabb is lehetett volna.
2014. júl. 14. 17:14
 64/87 A kérdező kommentje:
Érzelmileg egy 0 vagyok, ezt tudom, ezzel még megsérteni sem lehet! :D
2014. júl. 14. 17:14
 65/87 anonim ***** válasza:
Aki csak megsérteni akar az tényleg hülye, de mi nem akarunk megsérteni, csak segíteni, még akkor is ha a módszer amivel csináljuk az esetleg sértő.
2014. júl. 14. 17:16
 66/87 anonim ***** válasza:

Mert értelmileg hiányosak, csak élnek bele a világba, semmi jövőképük nincs, nem képesek összefüggésekben és hosszútávon gondolkozni, semmi előrelátás, semmi kognitív tevékenység. Elvannak, mint a befőtt, a gyerekeik meg nőnek, mint a dudva.

Értelmileg mindenki hiányos, teljes összefüggésében a világ egészét senki sem fogja látni, és nem is láthatja. Jövőképe mindenkinek van (így "előrelátása" is), maximum nem egyezik a tieddel. Összefüggésekben minden agyilag egészséges felnőtt ember képes gondolkozni, az más kérdés, hogy milyen bemeneti információk alapján.

Inkább az a kérdés, hogy miért olyanok, amilyenek.

2014. júl. 14. 17:17
 67/87 A kérdező kommentje:

65-ös: Akkor kezdj el tényleg segíteni, nem csak sértegetni.

66-os: Attól, hogy tudom, miért hülyék még nem lesznek okosabbak.

2014. júl. 14. 17:18
 68/87 anonim ***** válasza:
Érzelmek nélkül leélni egy életet pedig pokol. Persze annak, akinek nincs érzelmei, annak nem, mert nem is tudjatja, hogy milyen érzelmekkel élni. Ilyen ember azonban nincs.
2014. júl. 14. 17:19
 69/87 anonim ***** válasza:
Hány férfi nemű barátod van? Őszintén.
2014. júl. 14. 17:20
 70/87 anonim ***** válasza:

"Attól, hogy tudom, miért hülyék még nem lesznek okosabbak."

De az már jó kiindulópont ahhoz, hogy a hozzáállásodon változtass.

2014. júl. 14. 17:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!