Csajok írjatok, fullos szoba, gazdag vagyok (pénzes). Bejön nektek (tetszik)?
Figyelt kérdés
3d-s TV-m van ki jön velem holnap foci vb-t nézni német francia meccset(foci vb nézés)2014. júl. 3. 17:29
81/158 gabriell88 válasza:
hmhm, én épp mojitot csinálok *.*
82/158 anonim válasza:
fú de vicces vagy koncsita, 2010-ben már uncsivolt az eladó bojler meghasonló szövegek
83/158 anonim válasza:
Visszaélnék egy képpel?? Ékszerről? Hogyan?? Ember!
Ja...este arra fogom megujjazni magam..
85/158 anonim válasza:
Visszaélnék egy képpel?? Ékszerről? Hogyan?? Ember!
Ja...este arra fogom megujjazni magam..
Én már némi kéz pénznek is örülnék, vagy egy használt rádió, itthon a szegény parasztlegényemmel, legalább vígadozhatnánk!! Vagy betérhetnénk az ivóba...
Segítsenek emberek, éhes vagyok!!
Ezt egy aluljáróba hallottam egy csövitől, volt nálam egy tábla csoki neki akartam adni, de nem fogadta el mert nem szereti az édességet! :DD
86/158 anonim válasza:
most szerinted ide lefogom írni, hogyan lehet visszaélni vele? bármilyen képpel vissza lehet élni, egy kicsit gondolkodj...
88/158 gabriell88 válasza:
neeemm, ez olyan CSI-osos,, hogy kinagyítjuk a nyaklánc tükröződését és megkapjuk az arcát,.. vagy ilyesmi :D
89/158 anonim válasza:
gabriell88 erre nem is gondoltam :O teljesen igazad van ://
90/158 gabriell88 válasza:
Ugye, ugye!Szárnyaljon a fantázia :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!