Csajok írjatok, fullos szoba, gazdag vagyok (pénzes). Bejön nektek (tetszik)?
Figyelt kérdés
3d-s TV-m van ki jön velem holnap foci vb-t nézni német francia meccset(foci vb nézés)2014. júl. 3. 17:29
101/158 anonim válasza:
aztamindenségét neki :O 60 ezer ft :O te tényleg nagy jampi vagy ;)
102/158 anonim válasza:
No no, hátha van meleg vizük meg villany és gáz is, minden értékét becsüljük meg a kérdezőnek ha idáig eljutottunk! :)
103/158 anonim válasza:
ez szerintem 60 ezer. sok itt a szemüveges balfácán :) szerintem jobban látok ;)
104/158 anonim válasza:
nem 60 ezer*
a képen 100k van.
105/158 anonim válasza:
mindegy..pár 20ezrest kivett az anyukája pénztárcájából :))
106/158 gabriell88 válasza:
no Istenem és akkor mi van? Mindjárt beleteszem én is a fizum egy zsömle közé, akkor én is lehetek jampi? :D
107/158 anonim válasza:
Majd lehet ha visszanézzük pár nap múlva már egy köteg huszas lesz a sajtos stangliban :D
Kinézem a Kérdezőből :D
108/158 anonim válasza:
A TÉK -é a tv,aki 24°%-os,ő volt a századik, kérdező tessék odadni neki!!
:DD
109/158 anonim válasza:
106.
Nem zsömle hanem sajtos stangli, Inersparos. Látszik a sajton h sparos. nem teszkos gagyi. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!