Csajok írjatok, fullos szoba, gazdag vagyok (pénzes). Bejön nektek (tetszik)?
Figyelt kérdés
3d-s TV-m van ki jön velem holnap foci vb-t nézni német francia meccset(foci vb nézés)2014. júl. 3. 17:29
61/158 anonim válasza:
Akkor mosolyogj csak, kis troll barátom
62/158 anonim válasza:
Ez az, először a segítő szándék vezérelt, de azóta röhögök, holt kamu az egész, bár a megfogalmazásai annyira bárgyúak akár igaz is lehet... ez csak vicc :DD
63/158 anonim válasza:
Kérhetnénk képet a 3 pitbullról?:)
64/158 anonim válasza:
Na jól van feláldozom magam!
Megyek tévézni!
Mehetek még?- Ettem egy szalámis zsemlét, és büfögtem egy hatalmasat, akkor én már nem is vagyok nő :(((
Pedig úgy szerettem volna ilyen szép nagy TV-t..
65/158 A kérdező kommentje:
2014. júl. 3. 19:16
66/158 anonim válasza:
Akkor most kérhetnénk a szüleid diplomájáról is, mert ez lenne a főbizonyíték:)
67/158 anonim válasza:
huhú.. egy igazi rosszfiúval van dolgunk :o nekünk meg kaukázusi farkasölőnk van tök olyan tv-vel mint neked, sőt képzeld olyan tv-nk 2 is van ;) igaz fegyveres őreink nincsenek de riasztónk az azért van :/ gazdagok se vagyunk,csak cégünk van. :// tényleg ez hozzátok képest semmi :'(
68/158 anonim válasza:
Úgyi, hogy úgyi?
Mondtam én, hogy minden szó igaz!!
Jányok aki nem böffent még esélyes a nagy tv-re...
Húzzatok bele!!
69/158 anonim válasza:
66 de pofátlan vagy :D kérdező ne adj neki semmit mert tutána úgyis kéregetni fog másról is, biztos visszaélne vele valahol
70/158 A kérdező kommentje:
# 67/69 ez egy kamu elküldte privátba is
2014. júl. 3. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!