Csajok írjatok, fullos szoba, gazdag vagyok (pénzes). Bejön nektek (tetszik)?
"van 3 pitbullterrierünk, fegyveresőrizet és riasztó, lehet jönni próbálkozni....ja és igénytelen lányok se érdekelnek, akik elbüfögik magukat az étterembe,azoknak jó a szegény paraszt legény"
kérlek ne tetézd jobban így is gáz az egész sztorid, válts hangnemet vagy minden kezdődik előröl,és csaj az nem lesz...
Még egy ilyen retardot nem b*szott Európa :DDD
Na komolyra fordítva a szót..
A 7 éves fiam is kezd már kinőni ezekből az angry izékből, szóval azzal nem vágnék föl azokat is én vettem, pedig csóró vagyok...szóval nem nagy dolog.
A tv kit érdekel?? Nem szoktam tv-t nézni kalap fos az egész. Gépezni szoktam, filmet nézni játszani..meg persze gyikezni :D
Apukám előbb tanuljunk meg helyesen írni aztán pipikre vadászni, mert ez amit itt vetítesz már-már a szégyenletes kategória, csókollak,
28/N
nem tehetek róla, hogy a ti szüleitek nem tanultak egyetemen és közmunkások lettek
biztos vagyok benne, hogy 14 éves létemre több pénzem van mint nektek
fiatal korom ellenére értek a bizniszhez/üzleteléshez és már most kapok apum által kisebb munkákat, amikből megvan a zsebpénzem, nem kell sokra gondolni, ezek 4-500 ezres bevételek pár napi munkáért, uzsipénz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!