Csajok írjatok, fullos szoba, gazdag vagyok (pénzes). Bejön nektek (tetszik)?
Figyelt kérdés
3d-s TV-m van ki jön velem holnap foci vb-t nézni német francia meccset(foci vb nézés)2014. júl. 3. 17:29
11/158 anonim válasza:
Annyira jót nevetek ezen a sok önelégült gyökér férfin :DDDDD
12/158 anonim válasza:
Angry birds akció a Tecsóban, látom jó sokat tejeltek a mamziék, hogy ennyit kiváltsanak a kis
buksi fiúknak... Cuki-muki lehetsz!
Zacsidról nincs kép?
13/158 anonim válasza:
Aranyos vagy kérdező, hogy tudsz örülni egy 3d tv-nek, maradj is ilyen kis pozitiv, azért ne hagyd magad kihasználni.
14/158 anonim válasza:
Ha über gáz kérdésekről van szó, egyesek mindig megmutatják hogy van még lejjebb. :DDD
15/158 anonim válasza:
Király vagy kérdező, a sok csicska irigy válaszoló meg csak féltékenykedik, csak így tovább!
16/158 A kérdező kommentje:
ittvan még egy kép itt látszik az összes angry birds játékom, nekem megvan az összes fajta... nektek? nem mi?...
2014. júl. 3. 17:37
17/158 anonim válasza:
14/14
vitte a pontot.. :DDDDDDDDDDDDDDDD
18/158 anonim válasza:
Hű, ez nagyon király haver, hallod, tuti van vagy 1400 watt nem, nekem is iylesmi van, igazu nem ilyen fullos és 380 ezerft volt hallod, neked mennyi? han em titok
19/158 anonim válasza:
Anyus!!
Én is akarok angry birds-öt!!
20/158 anonim válasza:
3d tv nekem is van, de irigy vagyok a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!