Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha a PUA módszereket alkalmazo...

Ha a PUA módszereket alkalmazom a csajozásban a lányok tényleg könyörögni fognak értem?

Figyelt kérdés

2014. jún. 30. 18:10
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Elhiszem, de akkor meg minek írtad korábban, hogy általánosítottam? Na mindegy, biztos csak jólesik a szőrszálhasogatás.
2014. jún. 30. 19:26
 32/40 anonim ***** válasza:
Vannak hasznos dolgok a PUA könyvekben.
2014. jún. 30. 19:31
 33/40 anonim ***** válasza:
A bibliában is. :)
2014. jún. 30. 19:32
 34/40 A kérdező kommentje:
Shades Of Cool = primitív troll
2014. jún. 30. 21:24
 35/40 anonim válasza:

A puában te magic pillt vársz. A pua nagyon is jó dolog megtanít férfiasan viselkedni, de ez egy nagyon lassú folyamat. Általa felemelkedhetsz, alázatot tanulhatsz. De ez lassú folyamat. Az elején nem lesz jó. Tapasztalatlanként kezded el, sokszor elutasítanak. Nehéz és fájdalmas. A pua büszke arra amit elér kemény munka árán akár egy sportoló. Az interneten rengeteg jó anyag van, de fejlődni csak akkor fogsz ha nyakig belemászol a mocsokba a gép előtt nem fogod megtanulni.

Én egy éve művelem. Azóta határozott, magabiztos lettem. Megszoktam a komfortzónából kilépést, nem félek kommunikálni egy nő felé ha kívánom. Ha elutasítanak megrázom magam és megyek tovább.

2014. júl. 1. 00:51
 36/40 anonim válasza:
Ahogy elolvastam a válaszokat a többség a borító alapján ítéli meg a könyvet. Nem mondom az ilyentől én is hasra vágom magam, hogy mondj 3 dolgot amiért érdemes téged megismerni
2014. júl. 1. 00:58
 37/40 anonim ***** válasza:
#35 Az ki ne felejtsd, hogy ez azért egy nagyon lassú folyamat! :)
2014. júl. 1. 01:18
 38/40 anonim ***** válasza:

LOL, még én lennék a primitív? :)

Azért, mert nem írok hosszabban kifejtett választ a visszamaradott, buta kérdésedhez, ahol nagy mellénnyel kijelentesz tényként egy hazugságot? Köszönd meg azoknak, akik normálisan válaszolnak, mert nem érdemelnéd meg...

2014. júl. 1. 01:48
 39/40 anonim válasza:
Nagyon lassú, de tartja a mondás lassú víz partot mos.
2014. júl. 1. 20:39
 40/40 blazefire válasza:

Hát ez a PUA-zásnak vannak határai pl.:az érzelmeidet hogy irányítod? ezekre ki sem tér,csak állandóan a csábításról beszél-meg hogy manipulálj lányokat ezzel meg azzal a taktikával.Nekem a tapsztalatom az,hogy tök felesleges megjátszani magad(meg bűvésztrükökket bevetni-elég ha majd komoly kapcsolatban elviszed wellness hétvégére xp,azt szereti mindenki)

Pillanat! A lányok is emberek,nekik is vannak gyengeségeik,lehet olyan visszahúzódó valaki hogy akármennyit játszol vele csak te unsz bele.Szal nem csak a afiúknak kell érdekesnek lenni,a lányok is dolgozzanak meg érte.Szarok a konvenciókra!

2014. szept. 25. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!