Ha a PUA módszereket alkalmazom a csajozásban a lányok tényleg könyörögni fognak értem?
Figyelt kérdés
2014. jún. 30. 18:10
1/40 anonim válasza:
Lány vagyok. Azt se tudom mi aza a PUA módszer. Nem hiszem.
3/40 A kérdező kommentje:
Pick Up Artist módszerek, am olyanok véleménye érdekelne, akik próbálták már, elmentek ilyen tanfolyamokra...
2014. jún. 30. 18:12
4/40 A kérdező kommentje:
Mert nekem az a tapasztalatom, hogy hiába trükközöm, csak olyan csajok adják nekem, akiknek bejövök és nem válogathatok kedvemre sajnos, sőt aki nekem bejön kb soha nem mond igent, akárhogy stratégiázom...
2014. jún. 30. 18:13
5/40 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy nem. Én ronda srác vagyok és eleinte bedőltem ennek, sorban szólítgattam le idegen láynokat, volt, akinek amúgy bejött, meg is dícsért egy-két lány, hogy ritka az olyan fiú, aki lemer szólítani lányokat, de ez sajnos csak egy-két eset volt, a legtöbb helyzet inkább megalázó volt és még jobban megcsonkította az amúgy sem valami magas önbizalmamat. Végül úgy hagytam abba, hogy az egész város rajtam röhgött, hogy ott van a nyomi, aki lányokat szólítgat le, de gáz meg hát egy lánynak sem kellettem azóta sem, szóval még csak nem is igazán vonzó ez a dolog a lányok szemébne, hiába vagy tökös, ha nem vagy helyes képű, jó testű, magas gyerek.
6/40 A kérdező kommentje:
és te 5ös voltál tanfolyamon is?
2014. jún. 30. 18:15
7/40 anonim válasza:
Pickup Artist? Az egy f4szság. Add önmagadat. Ha úgy nem megy, mert nincs elég karizmád, akkor vagy túl éretlen, vagy túl autista vagy ahhoz, hogy csajokat szedj fel.
8/40 A kérdező kommentje:
Szívesen: próbálj meg kulturáltan fogalmazni, mert elég éretlennek tűnik így... egyébként ez az "add önmagad" dolog nagyon nem jön be, színészkedés nélkül, ha kiteregeted ösztönszerűen a lapjaid egyből, hát max ha milliók helyett is inkább milliárdjaid vannak és a csaj arra bukik, van esélyed ;)
2014. jún. 30. 18:17
9/40 anonim válasza:
Figyelj a PUA lényeg nem az hogy, olyan dumád lesz hogy bármilyen csajt feltudsz vele szedni, a PUA lényeg mindig is az volt hogy legyen önbizalmad. Az igazi PUA-k igen képesek rá, de ők nem fognak mindent elmondani, csak anynit tesznek hogy higyj mgadban, ennyi. Amúgy meg, lehet egy szöveg jó ha szarúl mondják, viszont lehet egy szöveg még akkor is jó, ha szar, de jól mondják, szóval a lényge Lehet mondani egy jó szöveget szarúl, de lehet egy szar szöveget jól is mondani, a lényeg hogy kezdeményez.
10/40 A kérdező kommentje:
Én minden lánynál úgy kezdeményezek, hogy elhitetem magam arról, hogy ő veszít vele, ha nemet mond és simán megkaphatom a lányt, de ha egyszerűen totál flegma és semmilyen dolog nem képes felizgatni, a legtutibb szövegek se a legmagabiztosabban indítva és mondva, akkor eléggé megcsömörlik a dolog...
2014. jún. 30. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!