Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha a PUA módszereket alkalmazo...

Ha a PUA módszereket alkalmazom a csajozásban a lányok tényleg könyörögni fognak értem?

Figyelt kérdés

2014. jún. 30. 18:10
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

#12 voltam, mondjuk a hozzászólásom vége kicsit visszás lett, nyilván amelyik lánynak nem inge, az ne vegye magára, igazából a közgazdasági vonalra akartam helyezni a hangsúlyt, mert a GDP igenis fontos. Persze az sem mindegy hogy miből épül fel. Erről van egy nagyon érdekes dokumentumfilm egyébként, a Kínában épülő szellemvárosokról szól, ahol a forgatás idején volt 64 millió üres lakás. (Szóval Magyarország teljes lakossága elférne benne mondjuk 10-szer.) Akit érdekel, az....

keressen rá. :)

2014. jún. 30. 18:36
 22/40 anonim ***** válasza:
Egyébként nem értem hogy miért akarod hogy a lányok könyörögjenek érted. Én tutira nem bírnám ki. Elég idegesítő lehet.
2014. jún. 30. 18:42
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de butaság amit mondasz: Hogy ne add önmagad... És ha lenne egy párkapcsolatod, végig színészkednél? Ezt a PUA nemtommit használnád? Ne már...
2014. jún. 30. 18:42
 24/40 anonim ***** válasza:

" színészkedés nélkül, ha kiteregeted ösztönszerűen a lapjaid egyből, hát max ha milliók helyett is inkább milliárdjaid vannak és a csaj arra bukik, van esélyed ;)"

Nem elég, hogy idióta vagy, de még hazug is vagy.

2014. jún. 30. 18:43
 25/40 anonim ***** válasza:

Kultúráltan megmondom neked, hogy a PUA az aminek neveztem. Csak az idődet pocsékolod vele.

Abban igazat adok, kérdező, hogy azzal, hogy önmagadat adod, egyéjszakásat nem találsz, az párkeresésben fontos, mert ugye ott nem lehet sokáig fenntartani a színészkedést, meg nem is célszerű.

Egyéjszakásban két dolog segít, egyik sem a PUA, ezek pedíg:

1.) Legyél attraktív

2.) Ne legyél nem attraktív

Am. ismerek én olyan csinos brit(!)* csajt, aki, saját bevallása szerint, már akkor is elmegy egy pasival, hogyha az valamilyen szinten jól néz ki és meghívja egy italra.

*: a nemzetiség itt azért fontos, mert érezhető kultúra különbség van köztük és köztünk, itt még a lányokat elég sokan elítélik, leribizlizik, ha egyéjszakás kalandokra tart ígyént, ott meg az már normális, senki nem szól semmit érte, már az 50 fölötti korosztályt kivéve. Az összes brit csajon, akiket ismerek, rajtuk itthon még a legkevésbé konzervatívabb népek is fel lennének háborodva.

Mellesleg éppen a két kultúra beli különbség miatt nem nagyon megy itthon a PUA. Az itteni lúvnyákat jobban kell puhítani, nem elég csak leszólítani, mert, ha nem is álszentebbek, de valamilyen szinten erkölcsösebbek. Itt órákig kell beszélgetni velük, általánosságban, ott meg elég az, hogy jól nézel ki és meghívod egy mojitora, már rángatnak is a mellékhelységbe, hogy lecidázhassanak. In general.

2014. jún. 30. 18:45
 26/40 anonim ***** válasza:
igényt*
2014. jún. 30. 18:46
 27/40 anonim ***** válasza:
#25 Ne már, akkor Colin Frissel mért nem tudott becsajozni Londonban? :)
2014. jún. 30. 18:49
 28/40 anonim ***** válasza:

szerintem meg minden kultúrában lehet találni ilyet is és olyat is.

PUA nélkül is láttam már magyar lányt egy cosmo után egy idegen férfivel elsétálni, és láttam már brit lányt itthon úgy bulizni, hogy megrökönyödött, hogy mi megy itt néha az éjszakában. :)

butaság ennyire leegyszerűsíteni a dolgot kultúrák közti különbségre, mert kivételek mindenhol vannak.;)

2014. jún. 30. 18:51
 29/40 anonim ***** válasza:
Utolsó, ezért mondtam, hogy általánosságban + in general :P
2014. jún. 30. 19:01
 30/40 anonim ***** válasza:
igen, köszi. én is beszélek angolul ;)
2014. jún. 30. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!