Ha a PUA módszereket alkalmazom a csajozásban a lányok tényleg könyörögni fognak értem?
Nem akarlak elkeseríteni, de míg mondjuk egy 3-4 éve senki nem tudott erről a PUA-dologról, vagy legalábbis nagyon kevesen, addig ma már elég sok lány tisztában van azzal, hogy ez a "módszer" létezik, és nagyon sok esetben elhajtják a srácokat maguk mellől. Szimplán és egyszerűen azért, mert a tanfolyamokon marhára nem szűrik, hogy ki milyen céllal kezdett bele. Értsd jól: nagyon sokan csak azért mennek el tanfolyamra, hogy minél több skalpot szerezzenek. Na mármost, azok a lányok, akik ismerik a PUA-t, és...hát hogy mondjam, a normálisabb réteghez tartoznak, eleve viszolyogni fognak, hiszen nem csak egy skalp akarnak lenni a sok közül, hanem valami komolyabbat keresnek.
Szóval én azt tanácsolnám, lányként, hogy úgy menj oda valakihez, hogy ne azt lássa, hogy beledöglesz a próbálkozásba, hogy minél jobb színben tűnj fel, és ne akard mindenáron lenyűgözni a kiválasztott hölgyeményt. Klisé, de add magad, normális módon. Nyilván ehhez az is kell, hogy szimpatikus legyél, de egyébként szerintem egy jó és normális hozzáállással többet érsz, mintha eljátszod a nagyágyút. :)
Sok sikert.:))
L/22
Nem véleményezem a 12. válaszolót, de a primitív inkább te vagy, kérdező.
Undorító, hogy csak úgy random akarsz megdugni nőket, olyan akarsz lenni, mint egy r**hadt k**rva. Hánynom kell.
Tanfolyamra járni csajozni? Ennél van szánalmasabb?:D
Meg úgy próbálod beadni a szöveget, hogy sokat veszítenek veled...: D Erre csak annyit mondok, hogy szerencséd, hogy engem nem szólítottál le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!