Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha a PUA módszereket alkalmazo...

Ha a PUA módszereket alkalmazom a csajozásban a lányok tényleg könyörögni fognak értem?

Figyelt kérdés

2014. jún. 30. 18:10
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Az ilyen módszerek semmit nem érnek! Csak valaki kitalálta őket hogy az önbizalom hiányos srácokból is meg lehessen gazdagodni. Grat, ti meg jó helyre szórjátok a pénzeteket
2014. jún. 30. 18:20
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
A PUA egyébként hasznos dolog. Gondolom szép nagy villák épültek a részvételi díjakból, így az összegek végül a szegény építőmunkások zsebét illetve a építőanyag gyártók zsebét gyarapították, meg persze adó formájában az államét, meg úgy mindenkiét. Nőtt a GDP, és a lányok örülnek hogy milyen sok a tökös csávó aki le meri őket szólítani, így több embert tudnak elutasítani, nő az önbizalmuk, és jobban ki tudják elégíteni majd a pasijukat az ágyban. Szóval, a PUA egyáltalán nem hülyeség.
2014. jún. 30. 18:20
 13/40 A kérdező kommentje:
12-es nem fáj az a mérhetetlen primitívség benned? ;)
2014. jún. 30. 18:24
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni, de míg mondjuk egy 3-4 éve senki nem tudott erről a PUA-dologról, vagy legalábbis nagyon kevesen, addig ma már elég sok lány tisztában van azzal, hogy ez a "módszer" létezik, és nagyon sok esetben elhajtják a srácokat maguk mellől. Szimplán és egyszerűen azért, mert a tanfolyamokon marhára nem szűrik, hogy ki milyen céllal kezdett bele. Értsd jól: nagyon sokan csak azért mennek el tanfolyamra, hogy minél több skalpot szerezzenek. Na mármost, azok a lányok, akik ismerik a PUA-t, és...hát hogy mondjam, a normálisabb réteghez tartoznak, eleve viszolyogni fognak, hiszen nem csak egy skalp akarnak lenni a sok közül, hanem valami komolyabbat keresnek.

Szóval én azt tanácsolnám, lányként, hogy úgy menj oda valakihez, hogy ne azt lássa, hogy beledöglesz a próbálkozásba, hogy minél jobb színben tűnj fel, és ne akard mindenáron lenyűgözni a kiválasztott hölgyeményt. Klisé, de add magad, normális módon. Nyilván ehhez az is kell, hogy szimpatikus legyél, de egyébként szerintem egy jó és normális hozzáállással többet érsz, mintha eljátszod a nagyágyút. :)

Sok sikert.:))

L/22

2014. jún. 30. 18:27
 15/40 anonim ***** válasza:
#13 Nem most a torkom fáj. A primitívséggel megvagyok köszönöm. :)
2014. jún. 30. 18:29
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem véleményezem a 12. válaszolót, de a primitív inkább te vagy, kérdező.

Undorító, hogy csak úgy random akarsz megdugni nőket, olyan akarsz lenni, mint egy r**hadt k**rva. Hánynom kell.

Tanfolyamra járni csajozni? Ennél van szánalmasabb?:D

Meg úgy próbálod beadni a szöveget, hogy sokat veszítenek veled...: D Erre csak annyit mondok, hogy szerencséd, hogy engem nem szólítottál le.

2014. jún. 30. 18:30
 17/40 anonim ***** válasza:
14. voltam. annyit még hozzátennék, hogy az egyik srácot ismerem, aki "oktat". na. hát maradjunk annyiban, hogy egy buli alkalmával úgy elhajtotta egy leányzó, hogy moziban lehetne vetíteni, tehát ennyit arról, hogy ki mit veszít azzal, ha nem ismerkednek meg...:))
2014. jún. 30. 18:32
 18/40 anonim válasza:
14# én ismerek PUA srácokat és amit írtál az csak részben igaz, igen vannak olyanok, de akár hiszed akár nem a legtöbb pasi aki elmegy egy ilyen helyre, az nem skalpokat akar, hanem egy feleséget vagy egy barátnőt. Én nem vagyok PUA, de nagyon jól ismerem.
2014. jún. 30. 18:33
 19/40 anonim ***** válasza:
Nem valószínű. Akinek alapból nem megy, azon nem fog segíteni semmi. Szóval ezt a baromságot elfelejtheted. Csak annak jó, akinek pénze van a hozzád hasonló szerencsétlenekből.
2014. jún. 30. 18:33
 20/40 anonim ***** válasza:
én sem mondom, hogy csak olyanok mennek, de elég sokan vannak...:))
2014. jún. 30. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!