Minél több nőt leszólítok, majd próbálok flörtölni velük, aztán utána kielemzem az erősségeimet, hibáimat, figyelek arra, hogy ne kövessem el még egyszer ugyanazt a hibát, akkor így fogok fejlődni a csajozásban?
A csajozás egy olyan mint egy kompetetiv online játék, azzal a különbséggel hogy a veszteséget nem látod, és senki sem dicsekszik vele, hogy "te haver, már 300 csaj utasított vissza".
A ranglétra legjobb játékosai is több százszor vesztettek, olyan nincs, hogy "nem kapsz ki", a legjobbak is kikapnak, rengetegszer, de rengetegszer játszanak és egyre jobbak lesznek, mert rohadt nagy közhely, de a "gyakorlás teszi a mester".
Minél többet csajozol, annál több szitucáiót tudsz kezelni, és helyesen cselekedni, ergo többször fogsz nyerni, de attól még veszíthetsz.
Ha megnézel bármilyen online ranglista topot, szinte alig van olyan, hogy a differencia kisebb lenne mint a nyereségek fele.
A csajozás is egyfajta játék, vannak vesztesek, vannak nyertesek, a legjobb csajozókat az különbözteti meg a többitől, hogy rengeteget csajoznak, de attól még ugyan úgy kikapnak, csak nem kötik az orrodra mint online.
Senki sem megy oda úgy hozzád, "hogy te 14 csajból 13 elutasított tegnap", hanem "te tegnap összejött egy csajjal", érzed a különbséget, nem?
A másik dolog, az elemzés nagyon jó dolog, online is vissza szokták nézni mit rontottak el, és egy életre megjegyzik.
A lényeg, ne legyél parás, mindenki szokott veszíteni, a lényeg, hogy sokat csajozz és meglesz az eredménye.
A kielemzést nem számológéppel meg függvénytáblázattal gondoltam... hanem, ha visszaemlékszek valamire, hogy azt szarul csináltam, akkor legközelebb igyekszem elkerülni azt.
A randira hívásig meg sokszor nem jut el az ember, nem olyan egyszerű az, hogy :"Szia! XY vagyok, holnap találkozzunk itt meg itt..!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!