Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A nők miért undorodnak az...

A nők miért undorodnak az építőiparban dolgozó kétkezi melós férfiaktól?

Figyelt kérdés
Két szakmám is van, a munka amit végzek sokszor nagy kosszal jár amiből rám is ragad, illetve a ruházatomon is látszik, még köszönni is nehezen hajlandóak ilyenkor, mintha utolsó csövesnek néznének, nyilván nem ilyenkor ismerkedek, csak látszik az arcukon, nézésükön.

2014. jún. 26. 20:45
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim válasza:
Szerintem nem az állásától függ, hogy ki milyen ember. Én is fizikai munkát végzek, műhelyben, mégsem vagyok suttyó aki beszólogat a nőknek, fütyülget stb. Tirpákok mindenhol vannak, melósok és diplomások között egyaránt. Nem egy diplomás bunkóval is találkoztam már, szóval nem a papíron múlik a jómodor/intelligencia.
2020. jan. 5. 18:57
 52/53 anonim ***** válasza:

Mert koszosak, büdösek és faragatlanok,kilóg a kapanyél a szájukból :D

Egy finom nőnek ezek taszítóak nagyon.

31 N

2020. júl. 13. 22:03
 53/53 anonim válasza:

Bezzeg amikor a sokdiplomás irodista csinibaba pi.nája olyan büdös hogy ruhán keresztül megérzi az ember, akkor ő nem igénytelen mi?

2022. júl. 23. 19:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!