Ismeri valaki a MOM park InMedio üzletében dolgozó hölgyek közül valamelyiket? Hogyan találhatnám meg?
Egyik nagyon tetszik nekem, de le akarom csekkolni facebookon, mielőtt kezdeményeznék élőben... Ha bárki tudja az ott dolgozók közül valamelyiknek a nevét, kérem írja meg privátban! :D
Az alapján már úgy is megtalálnám!
Talán a ruhájára ki van írva a neve (pl: Jónapot Marika, vagy Segíthetek Gizike) csak az a baj, hogy a keresztnév szokott általában.
Jobbat nem tudok. Facen ugye meglehet adni munkahelyet, így hátha...
De menj oda ne csekkold le és hajrá.
Az a baj, hogy nincs semmilyen névjegykártyájuk... :S
Ha a keresztnevet tudnám, az már sokat segítene... :D
Igazából csak arról akarok meggyőződni, hogy nincs e esetleg férje, vagy párja... Mondjuk gyűrűt nem láttam az ujján, de ez lényegtelen...
A lényeg, ha valaki tud infót szolgáltatni, privátban, név nélkül, annak nagyon megköszönném
Első válaszoló vagyok.
Lehet furcsán néznek kicsit majd rád, de bemész és köszönsz, majd amelyik tetszik odamész és személyesen is, hogy Jónapot/Szia, Heló, szevasz vagy akármi XY vagyok, tudna nekem segíteni?
És akkor reménykedsz, hogy Ő is hasonlóképp bemutatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!