Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismeri valaki a MOM park...

Ismeri valaki a MOM park InMedio üzletében dolgozó hölgyek közül valamelyiket? Hogyan találhatnám meg?

Figyelt kérdés

Egyik nagyon tetszik nekem, de le akarom csekkolni facebookon, mielőtt kezdeményeznék élőben... Ha bárki tudja az ott dolgozók közül valamelyiknek a nevét, kérem írja meg privátban! :D

Az alapján már úgy is megtalálnám!

2014. ápr. 27. 08:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Talán a ruhájára ki van írva a neve (pl: Jónapot Marika, vagy Segíthetek Gizike) csak az a baj, hogy a keresztnév szokott általában.

Jobbat nem tudok. Facen ugye meglehet adni munkahelyet, így hátha...

De menj oda ne csekkold le és hajrá.

2014. ápr. 27. 08:07
 2/5 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nincs semmilyen névjegykártyájuk... :S

Ha a keresztnevet tudnám, az már sokat segítene... :D

Igazából csak arról akarok meggyőződni, hogy nincs e esetleg férje, vagy párja... Mondjuk gyűrűt nem láttam az ujján, de ez lényegtelen...

A lényeg, ha valaki tud infót szolgáltatni, privátban, név nélkül, annak nagyon megköszönném

2014. ápr. 27. 08:10
 3/5 anonim ***** válasza:
komolyan már csak igy lehet simerkedni hogy elötte lecsekkolod? amugy a legtöbb embernek ugy van beállitva a fb hogy scak az ismerösei láthatnak róla infot. Inkább légy férfi és kezdeményezz, nem azon fog mulni a siker hogy mi van fb-on. Egyébként ha hiszed ha nem vannak emberek akik nincsenek fent egyáltalán.
2014. ápr. 27. 08:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem kioktatást kértem... Ha nem tudsz a kérdésemre válaszolni, nem kell hozzászólni!
2014. ápr. 27. 13:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok.

Lehet furcsán néznek kicsit majd rád, de bemész és köszönsz, majd amelyik tetszik odamész és személyesen is, hogy Jónapot/Szia, Heló, szevasz vagy akármi XY vagyok, tudna nekem segíteni?

És akkor reménykedsz, hogy Ő is hasonlóképp bemutatkozik.

2014. ápr. 27. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!