Az, hogy Török vagyok, az arcomra van írva. És azt hova írjam, hogy vagyok olyan jó mint bárki más, tisztességes tanuló és dolgozó ember vagyok, mint apám is?
Nehogy felreertsd! Nem akartam ciganyok es torokok koze egyenlosegjelet tenni.
Ne tarka legyel, hanem vonzo.
Valamilyen előítélettel a legtöbb embernek meg kell küzdenie. Aki szegény, azt már gyerekkorától kezdve cikizik a ruhái miatt. Aki gazdag, arról azt feltételezik, biztosan nagyképű. Hasonlóan, szép, csúnya, okos, buta, vagy bármilyen testi fogyatékkal élő ember. Van ahol hátrány éri a nőket. Az emberek előítéletesek a cigányokkal, a más vallásúakkal, a másképp öltözködőkkel, azokkal, akiken tetoválás van, vagy a politikai nézetei miatt. A pályakezdő még semmit nem tudhat, a nyugdíj előtt álló már sehova nem kell, a karrierista, aki biztos családot sem akar alapítani és még folytathatnám a sort.
Sőt, az is lehet, hogy valaki azért nem talál párt, mert nehezen ismerkedik. Majd egyszer neked is összejön.
Kétszer részt vettem török csereprogramban, kedvelem a török embereket, nagyon kedvesek, barátságosak, valamint közvetlenek.Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Nyilván akad kivétel, de én pusztán a származásod miatt nem ítélnélek el:-)
14/l
Csak találkozol majd normális emberekkel is. Mert akik elítélnek valakit a nemzetisége, vagy a vallása miatt, én azokat nem nevezem normálisnak. :D Nyugi, vannak rendes emberek is ebben az országban, csak megismersz párat. Jó esetben egy lányt is :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!