A nők miért undorodnak az építőiparban dolgozó kétkezi melós férfiaktól?
Az ilyen nyomorék birkamentalitású nagyképű nőknek biztos taszítóak ezek a férfiak.
Én nem az esze miatt szeretem,utálom az embereket,innentől kezdve mindegy mit dolgozik a másik.
Talán a túl okos férfiak,emberek taszítanak is,mert emiatt jobban ki is tudnak szúrni a másikkal,ha akarnak.
Nem szoktak beordibálni nekem ilyen tahóságokat,talán megérzik,hogy nem nézek le senkit?Meg nem félek tőlük,menet közben én is nézem mit dolgoznak,és hogy kik.
1 hete beszélgettem néhánnyal,mert az épületben voltam állásinterjún,ahol dolgoztak.Segítőkész volt egy 40 körüli,megmutatta merre menjek,ilyenek.
A csúnya épületből szépet alkottak.Ezen mi lenézendő van?
Restaurátor,díszítőfestő,szobrász szerintetek nem lesz felismerhetetlenül festékes,koszos?
"még mindig nem világosított fel senki, hogy vajon az, ha az ember nem építkezésen dolgozik, egyáltalán, nem fizikai munkát végez, az miért is nem munka..."
Akkor elmondom én, amit úgyis tudsz, csak úgy csinálsz, mintha elfelejtenéd. A "fizikus" elég rendesen kívül dolgozik a komfortzónáján. Nem cserélnél vele. Annyira nem cserélnél vele, hogy inkább erőszakkal megokosítottad magad, csak ne kelljen a retekben erőlködni, akár tél van, akár nyár. Ő cserélne veled. Nyilván nem tudja, mivel jár, de tény, hogy nem attól aludna el nehezen este, hogy mindene fáj, és nem kéne többé ignorálnia ilyen kellemetlen kis tényeket, hogy valószínűleg sose lesz saját otthona.
És most ugyanez szakmunkással, aki azért ugyanolyan keményen elkapja a nehezebbik végét, ha arról van szó, és nem ritka az a munkahely, ahol ő is a belét kidolgozza, emellett pedig ugyanúgy helytáll fejjel is.
Én is kérdezek: az érettségis irodistákat miért nem köpjük arcba? Ők tényleg nagyon gázak, nagy tisztelet az elenyésző kivételnek. Amikor a dögunalom és a dilettantizmus miatti frusztráció abban tud kicsúcsosodni, hogy melyik hogy bír "zseniálisan" aláásni a másiknak, miközben az ügyek nem haladnak, és még ez a szerencse, mert legalább addig nem csinálnak bajt, míg az asztalukhoz nem ülnek papírmunkázni.
"mert ez a kérdés nem róluk szól?"
Általában kérdezek vissza. Panasz van rájuk, de nem nagyon nézik le őket a népek, ellentétben a melóssal, aki létrehozza a kényelmes életteret nekik. Ezért állítottam épp ezt a párhuzamot. Nem is értem, mivel kéne jobban kapcsolódni a kérdéshez???
a legnagyobb csajozógép haverom klímaszerelő,meg gipszkartonozni is szokott.
szóval rendes melós ruha,por és mocsok.
mégis simán felcsípi a nőket még így is,ha megy mondjuk a westendbe klímát tisztítani,az annyiszor egy felszedett eladólány.
magadban a fejedben rendezd ezt a dolgot.
ha te nem látod értékesnek magad,akkor más sem fog.
jézus is egy ács volt.
ne fogadd el az idegenek ítéletét,ne azonosulj vele,ne zökkentsen ki.
ha valaki bámulja a ruhád kacsints oda neki és röhögj.
a karizmát a férfias attitűdöt nem fedheti el egy poros melós ruha,átég azon is.
jah és még valami.
írod a nőknek nem tetszik ha szóba kerül a melód.
nem a melód nem tetszik nekik,hanem a zavarod a téma miatt valszeg,látják rajtad a szégyenérzetet,a mentegetőzést,vagyis a határozatlanságot és a legrosszabbat a megfelelési kényszert.
utolsó az igazi bukta ha csajozás a téma.
8 éve vagyok együtt egy áccsal.Soha nem néztük le egymás munkáját.Sőt,én inkább csodálom őt!Ember feletti erő kell hozzá,hogy kibírjon egy-egy napot.Pl ilyen melegekben a tetőn,vagy télen a mínuszokban...
Azok a nők,akik a munkájuk miatt nem állnak szóba a férfiakkal,még nem gondoltak bele,hogy milyen erő,fizikum és kitartás rejlik a pasi mögött.
Éppen emiatt az erőnlét miatt,bírják a fizikai megterhelést.Ha értitek,hogy mire gondolok.:)
Hát én biztos nem járnék egy áccsal,vagy segédmunkással.
Igénytelennek tartom azokat az embereket akiknek nincs semmi fantáziájuk az életükkel kapcsolatban.
A csajoknak igényes,stílusos pasi kell.
Persze ez a koron is múlik.Fiatalon még nincs vele akkora probléma,mert vhol el kell kezdeni és a szükség nagy úr.
De ha vki 30évesen is ezt a munkát végzi az már gáz!
Ha saját magadnak megfelelnél akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést,vszinü szégyenled a munkád.
Akkor meg miért nem törekszel többre?Inteligens pali nem csinálja ezt sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!