A nők miért undorodnak az építőiparban dolgozó kétkezi melós férfiaktól?
Hogy undorodnánk, az túlzás...ugyanolyan tisztelettel beszélek velük, mint bárki mással. :) Én tisztelem azt, aki keményen dolgozik, mindegy mi a munkája. De páromnak nem tudom, hogy szeretnék-e egy olyan férfit, akinek a munkától olyan érdes a keze, hogy legszívesebben sikítanék, amikor hozzáér a bőrömhöz! Illetve..nyilván, ha beleszeretnék egy ilyen férfiba, akkor eszembe se jutna visszautasítani őt csak ezért..csak azt mondom, hogy nagyon kellemetlen érzés, amikor egy ilyen durva kézzel érnek hozzám..és tudom, hogy nem tehet róla szegény, nem is akarom bántani a melósokat, csak hát azért valljuk be: ti sem lennétek oda egy olyan nőért, akinek pl. tiszta kemény a bőre a tenyerén, mert mondjuk egész életében a földeken dolgozott..most mondtam egy példát, de ez más munkától is lehet. Egyébként meg a WC-s nénik is kiírhatnának ilyen kérdést..szerinted nekik jobb?? Rengeteg középkorú nő van, akik a koruk miatt már nem kellenek semelyik munkáltatónak..ezért elvállalják az ilyen munkákat is, mert valamiből meg kell élni. Velük is így bánnak az emberek, csak az ugye senkit nem érdekel..de azt hiszem, más példákat is lehetne erre mondani. Azok a munkák, amik ekkora kosszal járnak sajnos elsőre ellenérzéseket váltanak ki az emberekből (nem csak a nőkből, csak te azt veszed észre...), de pár mondat után úgyis kiderül, hogy egy normális, intelligens, higiénikus és rendes férfi vagy-e, vagy sem..ha az vagy, akkor pedig hidegen hagy, hogy piszkos vagy-e. :D Egyébként van abban valami aranyos, amikor egy férfi tetőtől talpig "maszatos". :D
Ja igen, visszatérve arra amit az elején mondtam: ha csak arról van szó, hogy ez egy olyan munka, ami sok kosszal jár, azzal nincs semmi baj, de mondjuk aki építkezésen dolgozik, annak tényleg szörnyen érdes tud lenni a keze, és az nagyon rossz érzés. Persze most arról beszélek, amikor már esetleg ismerkedésre kerülne a sor, szóval én most ebből a szempontból nézem a dolgot!
De! A nők védelmében annyit elmondanék, hogy bizonyos szempontból megértem őket.. ugyanis az építőiparban dolgozó pasik (remélem te nem vagy ilyen) olyan undorító stílusban szólnak a nőkhöz, hogy az hihetetlen. Tudod te hány beszólást kaptam már az ilyenektől?? Szóval ezek után ne csodálkozz, ha alapból kerülik és megvetik az ilyen kis köcsögöket..természetesen nem mindegyik melósra értem!! Csak azokra, akik így bánnak a nőkkel..de azt hiszem, erről bármelyik nő tudna mesélni, erről mindenkinek van "kellemes" tapasztalata. Ha te nem vagy ilyen, akkor szerintem nincs miért aggódnod..egy normális, értelmes nő nem fog undorodni tőled a munkád miatt! Ha viszont ilyen vagy, akkor változtass ezen, de sürgősen! Rengeteg beszólást kaptam az évek alatt a kedves kollégáidtól, most vagyok 21..igazából azt akartam írni, hogy egy kezemen meg tudom számolni, ebből hány volt kedves megnyilvánulás a részükről..aztán eszembe jutott, hogy egy ilyen se volt..életemben egyszer kaptam kedves "beszólást", de azt egy kamion sofőrtől.. :) Tehát ne csodálkozz, ha alapból így állnak hozzátok a nők, mert veletek kapcsolatban elég rossz tapasztalataink vannak. Ha te nem vagy ilyen, akkor viszont ez az egész rád nem vonatkozik! :)
Kicsit kusza lett a válasz, de remélem érthető valamennyire. :D
érdes kéz ez kész:)))
gondolom akkor nem sok sportoló férfit ismersz,aki lehet privátban a bankártól kezdve a menő vállalkozóig.
egész nap egy fűszálat nem tesznek keresztbe,mégis olyan a tenyerük,mint a smirgli,mert kondiznak,crossfiteznek,kettlebelleznek,street workou-ot nyomnak,fegyencedzenek,tornáznak.
és hiába a kesztyű vagy a tenyérvédő,akkor is olyan lesz.
ha meg le van testápolózva,akkor puha marad.
kemény tenyérrel,meg sokkal könnyebb az edzés,mert nem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!