A nők miért undorodnak az építőiparban dolgozó kétkezi melós férfiaktól?
Sok nő így gondolja még vszinű,aki igényes.Van 1 szint amit meg kell ütni.Nem igazán lennék büszke a palimra,ha megkérdeznék mit dolgozik és azt kéne mondanom,hogy egy segédmunkás.
De ez csak az ilyen tipusu nőkre vonatkozik mint én vagyok,vannak akik kevesebbel is beérik. 30as ;)
ma reggel jöttem a Belvárosba dolgozni, köztisztviselőként.
Egyberészes ruha van rajtam, nyakamban a belépőkártyám. Szóval nem nézek ki útszélinek.
Erre a munkások: megbaklak, cicccaa, gyere csak ideeee, te k..." és stb. Csak azért nem kezdtem el üvöltözni velük, mert én egy normális ember vagyok.
De nagyon el akartam mondani, hogy EZÉRT kell továbbtanulni, hogy az ember ne ilyen kis szinten létezzen, és ne legyen ilyen végtelenül primitív és ostoba senkiházi. De a túl hosszú mondatokat nem értették volna meg, sem azt, hogy "tanulni" vagy hogy "primitív".
Szerinted van olyan nő ebben az országban, aki nem tapasztalta ezt??? nagyon-nagyon naiv vagy, és csak egy férfi, aki nem érti ezt meg.
nem csak undorodom tőlük, de olyasmit érzek, amit nehéz szavakkal kifejezni. de hogy ők is megértsék: uu uuu uuuu, majomkiáltás uu uu uu.
Megnézném majd az itt nyávogó,ostobácska,orrát magason hordó,intelligens hölgyeményt,hogy mit csinálna akkor,ha beázna a tetője vagy ledőlne a tűzfala.
Egy biztos,az imádott,olyan sokra tartott diplomájukat nem szegezhetik a lyukak helyére...
37-es: te akkor minden szakmából mindenkivel összejönnél, csak mert mi van, ha meg kell csináltatni valamit?
az, hogy valakit felhívok, hogy csinálja meg a tetőt vagy szeretnék-e vele EGYÜTT ÉLNI örökre, az két teljesen más dolog.
Nem kedves,nem jönnék össze mindenkivel,főleg nem azért,mert meg kell valamit javítani.
Csak azt szerettem volna megvilágítani,hogy egy két kezű munkás férfi is ér annyit,mint más ember.
Nekik is van becsületük,emberi méltóságuk!
De nyilván ezek a fogalmak Neked nem mondanak semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!