Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hollandiába ki akarunk menni....

Hollandiába ki akarunk menni. Mi is beszívhatunk mint külföldiek? Mehetünk a piros lámpás negyedbe kur*ázni?

Figyelt kérdés
Ehetünk füves sütit? Csak ezért mennénk oda semmi másért. Beszívni meg kur*ázni.

2014. jún. 16. 17:38
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
ha akarnám megtehetném de egyelöre jo sima is
2014. jún. 17. 12:37
 52/57 anonim ***** válasza:
14%

No, kedves 63%-os. A megnyilvánulásodból tökéletesen látszik, hogy normális érveket képtelen vagy felhozni, és ezért nekiállsz támadni, illetve személyeskedni. A közönségességgel semmit nem bizonyítasz azon kívül, mint hogy egy szerencsétlen, komplexusokkal küszködő ember vagy. Égetni pedig te égeted magad ezzel a stílussal és hozzáállással.: )

Igen, igazad van abban, hogy az alkohol, a koffein stb is drogok, de az egyszerűség kedvéért nem kívántam belemászni a témába, mert a köznyelvben az ember ritkán gondol ezekre, ha drogokról beszél. Ha szeretnél jobban belemenni a témába, akkor írj nyugodtan privátot, de teljességgel felesleges szétbombázni, offolni a kérdést olyan kifejezésekkel, amit az idejárók nagy része nem ért meg.

Ahogy azt már egyszer leírtam, szomorú, ha te, vagy más attól érzi magát valakinek, ha hazudik a kilétéről, de nekem nincsen szükségem megerősítésre, főleg nem egy anonim oldalon, ahova a regisztrált tagok igen jelentős hányada azért jár fel, hogy másokon vezesse le az életében felgyülemlett stresszt és gyűlöletet. (Mint ahogyan azt te is megmutattad az igényes hozzászólásoddal)

Egyébként nem kell ahhoz semmilyen végzettség, hogy lásd a különbséget egy alkoholista vagy egy drogos között. Az apám alkoholista, és igen, szörnyű ember, de neki hosszú évtizedekbe telt, mire eljutott egy olyan szintre, ami egyéb tudatmódosító szerek mellett pár hónap, vagy év.: )

Rengeteg olyan ember van az ismeretségi körömben, akik rendszeresen isznak alkoholt, de semmi változást nem látok rajtuk, azok, akik ugyanezt a rendszerességet a füvezésben élték/élik meg, borzasztó pszichés állapotban vannak.

Szóval elég kinyitni a szemeket, és körbenézni. Nem kell ahhoz semmilyen papír, hogy eredményeket láss.

Továbbá nem áll szándékomban itt vitatkozni, mert színvonalon aluli, amit néhányan megengednek maguknak.

2014. jún. 17. 14:49
 53/57 anonim ***** válasza:

"Ahogy azt már egyszer leírtam, szomorú, ha te, vagy más attól érzi magát valakinek, ha hazudik a kilétéről"

Te most azt mondod másra amit te csinálsz? Leragadtál az óvodás szinten? Itt senki se mondott semmit a saját kilétéről, csak te.... te miről beszélsz? Mutasd már, hol írt akárki is valamit a kilétéről! Te kezdted el a kamuzást meg a személyeskedést amit most kikérsz magadnak. Vicc vagy :D A való életben elért sikertelenségeidet egyedül te kompenzálod itt folyamatos kamuzással. Normális érveket meg te nem tudsz felhozni, megint jössz a hülye kamuzásaiddal az ismerősöm ismerőse leépült, érdemben se nekem se a másik 53%-osnak nem tudtál válaszolni, csak jön a höbö höbö higgy amit akarsz én vagyok a vegyész még egy szakmai kifejezést se láttunk tőled. Szégyen amit művelsz, színvonalon aluli, de tényleg fejezd be, mert nekem kínos nézni ahogy égeted magad.

És megint egy kalap alá sorolsz minden drogot... Vicc :D Tudod egyáltalán mit jelent az, hogy TUDATMÓDOSÍTÓ SZER? AZ ALKOHOL IS AZ! MÓDOSÍTJA A TUDATOD, ja bocsi, tudom megint nem akartál belemenni a részletekbe.... Szerintem te a kábítószerre vagy a hallucinogénokra gondoltál, csak hát vegyészként nem mennek még az alapfogalmak se (és még sok más se) A fű nem hallucinogén anyag. Egy-két műanyag flakonos tablettás bor keményebb anyag. Kérdezz meg egy-két igazi vegyészt, vagy toxikológust.

2014. jún. 17. 18:17
 54/57 anonim ***** válasza:

Valóban. Ha megiszol belőle annyit, hogy felhígítsa a véredet, akkor belehalsz

A víz felhígítja a vért? Ekkora hülyeséget még egy 8 általánost végzett se mond, nemhogy egy vegyész. Maximum a sószintet oldja, de a víztúladagolásnál vízháztartás, illetve elektrolit-szint és a keringés omlik össze. Egyébként ez gyakoribb eset mint gondolnád, sokaknak valami betegségből kifolyólag olthatatlan szomjúságérzetük van.

2014. jún. 18. 16:24
 55/57 anonim ***** válasza:
Márciusban voltam kint Hollandban, akkor még legális volt külföldieknek is, nem tudom azóta változott-e :)
2014. jún. 18. 20:47
 56/57 anonim ***** válasza:

Vegyészke: Azért nem hiszek neked, mert inkább a pubmed és hasonló VALÓS tanulmányaira alapozok. Te kijelentesz dolgokat, sehol egy valódi, rendes sok tényezős tanulmány. Vaktában lövöldözöl.

Igen én is hasonló területen tanulok (molekuláris biológiát is) csak nem verem nagydobra. Aminek hiszek, azok nem megérzések, meg netes magazinokból vett baromságok, hanem tudományos körülmények között véghezvitt kísérletek, tudományos publikációk (Nature, Science stb...)

Ha linkelsz nekem 3 olyan tanulmányt, mely szerint brutálisan mérgező és káros lenne a THC, akkor meggyőzöl.

Pl az addiktív hatásáról, toleranciáról, toxicitásról az alkoholhoz/cigarettához képest.

Csak egy tipp a keresgéléshez: Hány üveg boltban kapható alkoholos italt (pl vodka) kell meginnod ahhoz, hogy elérje a halálos ezreléket a véredben, illetve hány gramm marihuánát kéne betekerned és elszívnod a letális dózishoz?

2014. jún. 20. 19:26
 57/57 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért kell ehhez olyan messzire elmenni, amikor mindezt itthon is csinálhatod? (Oké, nem nyílvánosan, meg kellhet némi kapcsolat beszerezni, de akkor is.)
2014. nov. 10. 10:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!