Hollandiába ki akarunk menni. Mi is beszívhatunk mint külföldiek? Mehetünk a piros lámpás negyedbe kur*ázni?
Figyelt kérdés
Ehetünk füves sütit? Csak ezért mennénk oda semmi másért. Beszívni meg kur*ázni.2014. jún. 16. 17:38
2/57 A kérdező kommentje:
oké cső
2014. jún. 16. 17:41
3/57 anonim válasza:
Igen, ahogy a turisták nagy része is. Érdekes módon én laktam kint de egyik se érdekelt ezek közül.
5/57 A kérdező kommentje:
# 3 tehát akkor szabad? mert én mást hallottam
2014. jún. 16. 17:44
6/57 anonim válasza:
Fel kéne lógatni a fajtádat, drogos féreg.
19/f
7/57 anonim válasza:
6. nem zavar, hogy ott az nekik más országban legális?
8/57 anonim válasza:
# 6 te senkiházi, fűbe még sose halt bele senki, cigibe meg már több százezren, alkoholba szintén, fogadjunk te is valami 100 kilós cukros nyomorék vagy, azt itt pampogsz
9/57 anonim válasza:
Aki akarja itthon is megoldja ezeket, minek annyit utazni érte??...amúgy lehet, de ott 21 a korhatár, bár én inkabb az Euromast kilátorony kilátásában gyönyörködnék naplementekor. :)
10/57 anonim válasza:
Elvileg betiltották ott a drogturizmust, tehát az otthoni törvények vonatkoznak rád ott is (de sztem. ez a Hollandokat nem nagyon érdekli).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!