Hollandiába ki akarunk menni. Mi is beszívhatunk mint
külföldiek? Mehetünk a piros lámpás negyedbe kur*ázni?
"más országban legális?"
Szóval ha pl. egy országban legális gyilkolászni, akkor gyilkolásszunk?
" fűbe még sose halt bele senki,"
Mert a hülyék nehezen patkolnak el. Nézd meg pl. Soros Györgyöt.
19/f
2014. jún. 16. 18:01
12/57 A kérdező kommentje:
# 11 szeretnél te feleannyira hülye lenni mint soros XD
Pedig tudományosan alátámasztott tény, hogy a sokkal károsabb marihuánás cigit szívni, mint szimplát, de örülök, hogy ennyire megy a biológia és kémia.: )
Egyébként kérdező nem, már csak a helyieknek legális a drog, a külföldieknek nem.: )
2014. jún. 16. 18:04
hogy sokkal károsabb*
Bocsánat, elírtam
2014. jún. 16. 18:05
a ló*aszt sokkal károsabb :) minek kamuzol ilyeneket? egyik se egészséges, de a fű a központi idegrendszerre káros, hatása maximum akkor lesz ha hosszú évekig folyamatosan jelentős mennyiséget szívsz, belehalni nem fogsz, a cigi meg ezer dolgot roncsol, bőr, tüdő, száj és még lehetne bőven sorolni... és ezt egy orvostól is hallottam már.. lehet dönteni :) még egyszer mondom, hogy nem egészséges valaminek akarom beállítani, de ennyi erővel az alkoholt meg a cigit is be lehetne tiltani
2014. jún. 16. 18:12
csak én mászok falra attól h ez a műveletlen gyökér ki akar menni külföldre csak szívni megdugni?
ki megy egy másik országba oszt nem ám hogy magába szívna gy kis kultúrát meg észt, áá, dugni meg még jobban szétcseszni az agysejteket. az megy. bravo
2014. jún. 16. 18:16
"legális gyilkolászni"
Nem, mert az megsértené az alapvető emberi jogokat.
Nem csak a központi idegrendszerre káros, rengeteg olyan élettani hatása van, ami a cigarettáénál sokkal rombolóbb az emberi szervezetre nézve. Nincsen szükségem kamuzásra, vegyész vagyok, így van némi fogalmam arról, hogy bizonyos anyagok milyen hatással vannak az emberi szervezetre. És nem, nem az ismerősöm unokatestvérének barátnőjének a véleményét szajkózom, mint egyesek.: )
És az sem igaz, hogy hosszú évekbe telik, hogy maradandó károsodást okozzon az idegrendszerben. Nem egy embert láttam, aki egy-két év alatt salátává változott, és egyszerűen teljesen leépült az agya.
2014. jún. 16. 18:20
20/57 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: