Elmennél megnézni a piros lámpás negyedet?
a piroslámpás negyed tele van szexshoppokkal szexmúzeumokkat szórakozóhelyekkel és persze prostikkal
van ahol ez látványosság
nem egy lepukkant helyről van szó amúgy
Nőként is kíváncsi vagyok, úgy hogy igen, én megnézném. Persze megfelelő kísérettel.
És nem azért, mert befizetnék :)
Egyszerűen csak érdekel, hogy milyen.
Lehet, hogy a büdös életbe nem lennék rá még egyszer kíváncsi, és borzasztó élmény lenne, de még az is lehet, hogy nem sokkolna.
Valahol igazad van, hogy szomorú dolog is, ha azokra a lányokra gondolok, akik nem önszántukból kerültek oda. De biztosan sok közöttük az olyan is, aki a 'könnyű pénz' reményében vállalja.
Hát én egyszer jártam striptrease klubban egy haverommal, de nagyon megviselt az egész. Nem olyan volt mint a filmekben, hanem úgy éreztem magam mint egy húsboltban ahol fél disznók vannak felakasztva.
Ittam három sört, és megállapítottam, hogy ez nagyon nem az én világom.
Leginkább akkor nézek meg legközelebb ilyesmit, ha az emberiségtől nagyon undorodni akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!