Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hollandiába ki akarunk menni....

Hollandiába ki akarunk menni. Mi is beszívhatunk mint külföldiek? Mehetünk a piros lámpás negyedbe kur*ázni?

Figyelt kérdés
Ehetünk füves sütit? Csak ezért mennénk oda semmi másért. Beszívni meg kur*ázni.

2014. jún. 16. 17:38
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:
# 16 irigykedj csak te büdös proli hogy kimegyünk hollandiába szívni meg dugni neked meg marad a tv távirányító
2014. jún. 16. 18:24
 22/57 anonim ***** válasza:
ismerősöm unokatestvérének barátnője 1 szál fűbe belehalt, te meg kb ez vagy, de nem vegyész
2014. jún. 16. 18:26
 23/57 anonim ***** válasza:
tuti valami bagós vagy azt próbálod itt magad pátyolgatni, hogy a fű sokkal károsabb, még egyszer mondom, hogy nem mondtam, hogy ne lenne káros... viszont ciginél sokkal károsabb lenne? te mondasz ilyet vegyészként? vicc.... mutass egy hírt, hogy xy belehalt a fűbe... na és most keress rá hányan haltak már bele a cigibe
2014. jún. 16. 18:29
 24/57 anonim ***** válasza:

Ez most komoly?: )

Ennyivel tudtok visszavágni, hogy "nem vagy vegyész"?

Juj, most aztán megkaptam! Nem kell semmit elhinni, nem áll érdekemben bizonygatni itt bárkinek is, hogy ki vagy mi vagyok, minden esetre annak örülök, hogy ameddig nem hal ki ez a típusú ember, mint ti, addig én marha jól meg fogok élni, mert akármit magatokba nyomtok minden előzetes informálódás és tudás nélkül.: )

2014. jún. 16. 18:33
 25/57 anonim ***** válasza:

És hányan halnak meg tüdőrákban úgy, hogy soha az életben nem gyújtottak rá?: ) Vagy akármilyen más rákban? Ez aztán a messzemenő következtetés!

Bevallom, olykor rá szoktam gyújtani, nem vagyok rá büszke, de nem is vagyok álszent. Tudom, hogy nem vitamin, de soha nem mondanám, hogy jó csak azért, mert néha élek vele.

Az instant tésztát is megeszem, pedig semmi természetes nincsen benne.

Tessék olvasni:

[link]

Az már az elején le van írva, hogy 50-70%-kal nagyobb eséllyel okoz rákot mint a cigaretta.: )

Remélem azért annyira nem vagytok majmok, hogy angolul sem tudtok.;)

2014. jún. 16. 18:39
 26/57 anonim ***** válasza:
kérdező te igazán gyökér miért irigykednék rád? az ilyen ostobákra? több országban jártam, mind ahány ujjad van kis köcsög
2014. jún. 16. 18:56
 27/57 anonim ***** válasza:
26 romániába voltál te max
2014. jún. 16. 19:00
 28/57 anonim ***** válasza:
Szívjad csak a szar cigid, had legyen munkája a kardiológusoknak és az onkológusoknak majd 40 éves korodra. :D Nyugtatgasd csak magad azzal, hogy aki elszív egy füves cigit annak mennyivel rosszabb, mint annak aki a minden szar méregben átáztatott dohányt szívja. Arra az oldalra meg inkább nem is reagálok, színvonalon aluli :D Érdemes megnézni, hogy a youtube-os videóik hogy le vannak értékelve, meg szarrá szidják őket, de te azért csak csápolj nekik :D Vegyész.. hogyne :D
2014. jún. 16. 19:03
 29/57 A kérdező kommentje:
26 tele vagyok suskával irigykedsz rám te csoro
2014. jún. 16. 19:05
 30/57 anonim ***** válasza:

Igen, tényleg rengeteget számít, hogy a hozzád hasonlók verik a nyálukat a hasonló cikkeknél, videóknál, mert képtelenek feldolgozni bármit is.: )

Na hát, ott azért nem tartok, hogy akár negyven éves koromban kardiológushoz kelljen járnom, a vérképem tökéletes, köszöni szépen.: )

Ezer meg egy ehhez hasonló leírást tudnék linkelni, de minek? Egyértelmű, hogy a te álláspontod stabil, ha valaki előtted boncolna fel egy tetemet, és magyarázná el az elhalálozás okát, te abba is bele tudnál kötni.: )

Ahogy azt már fentebb leírtam, örülök, hogy sok a hozzád hasonló buta ember, mert ti nyújtotok biztos megélhetést majd nekem a jövőben.: )

2014. jún. 16. 19:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!