Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol tudnék ilyen férfit találni?

Hol tudnék ilyen férfit találni?

Figyelt kérdés
Magamat nem mutatom be, ez nem ismerkedős oldal, nem is azért írok ide. :) A lényeg az lenne, hogy olyan társra vágyom, aki nyitott, úgymond "szabadon ébredő", nem média által manipulált "agymosott" személy, akinek van célja az életben, tanul, dolgozik, akar haladni előre, akar elérni valamit és tesz is érte, nem mellesleg pedig nyitott szemmel jár a világban és nem hisz el mindent, amit mondanak neki, hanem kérdéseket tesz fel és válaszokat keres? Tehát, aki intelligens. És nem csak lexikális tudásra értem, hanem intelligens az élethez és érzelmileg is. A külső igazából jelentéktelen, csak ne legyen igénytelen. És mindet úgy, hogy olyan 23-28 (+- 1-2 év)között legyen. Ilyen férfit lehet még találni szerintetek? Ha igen, akkor hol? Merre induljak? 23 vagyok. (Ps: azért keresek ilyen ffit, mert ilyennek képzelem a lelki társamat, én is ilyen vagyok).

#férfi #ismerkedés #pártaláls
2014. jún. 15. 23:38
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Utolsó, természetesen az ilyen rendezvényeket ismerem, de ilyen helyekre nem "csajozni" jár az ember. Én például szakmámból adódóan sok sajtótájékoztatóra járok és sosem fordult meg a fejemben, hogy ott ismerkedjek.
2014. jún. 16. 00:28
 22/26 anonim ***** válasza:
Pedig elvileg mindenhol lehet ismerkedni. Egyébként akár itt is. Nagy butaság volna kizárni helyeket csak azért, mert az emberek nem ismerkedni járnak oda.
2014. jún. 16. 05:20
 23/26 anonim ***** válasza:

Mintha en irtam volna a kerdest...:O

23L

2014. jún. 16. 20:03
 24/26 anonim ***** válasza:

Csak úgy megy, ha a saját érdeklődési körödnek megfelelő helyeket keresel és lazítasz.

Ami király, mert lehetetlen megvalósítani azt, hogy keresel, de mégse...

2014. jún. 16. 21:35
 25/26 anonim ***** válasza:

#21-hez (továbbra is a #16, #19, #20 vagyok):

El se hinnéd, de rengeteg helyen nyitottak az emberek. Oké, hogy nem a "csajozás" az első számú prioritás egy konferencián vagy bármilyen másik, főleg szakmai rendezvényen, de ha már véletlenül úgy alakulnak a dolgok, hogy egy szép, aranyos lány/nő (ki minek tartja magát) pislog az emberre őzike szemekkel, akkor hülye lenne nem élni a lehetőséggel (kivéve, ha foglalt).

És ilyen alapon akkor csak kocsmában, diszkóban, házi bulikan és netes társkeresőkön lehetne ismerkedni, mivel minden más "nem arra van"...

Most nem kezdem el részletezni, hogy miért 1:100000-hez az esély a sikerre, ha az ember csak ezeken a helyeken ismerkedik, mert ezek külön-külön megérnének egy új kérdést.

2014. jún. 16. 22:03
 26/26 anonim ***** válasza:
Ismerkedni mindenhol lehet, mert mindenhol megismerkedhetsz emberekkel.
2014. jún. 16. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!