Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol tudnék ilyen férfit találni?

Hol tudnék ilyen férfit találni?

Figyelt kérdés
Magamat nem mutatom be, ez nem ismerkedős oldal, nem is azért írok ide. :) A lényeg az lenne, hogy olyan társra vágyom, aki nyitott, úgymond "szabadon ébredő", nem média által manipulált "agymosott" személy, akinek van célja az életben, tanul, dolgozik, akar haladni előre, akar elérni valamit és tesz is érte, nem mellesleg pedig nyitott szemmel jár a világban és nem hisz el mindent, amit mondanak neki, hanem kérdéseket tesz fel és válaszokat keres? Tehát, aki intelligens. És nem csak lexikális tudásra értem, hanem intelligens az élethez és érzelmileg is. A külső igazából jelentéktelen, csak ne legyen igénytelen. És mindet úgy, hogy olyan 23-28 (+- 1-2 év)között legyen. Ilyen férfit lehet még találni szerintetek? Ha igen, akkor hol? Merre induljak? 23 vagyok. (Ps: azért keresek ilyen ffit, mert ilyennek képzelem a lelki társamat, én is ilyen vagyok).

#férfi #ismerkedés #pártaláls
2014. jún. 15. 23:38
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Sajnos nem én vagyok embered de.irj ha gondolod:-$
2014. jún. 15. 23:39
 2/26 anonim ***** válasza:
Én például ilyen vagyok
2014. jún. 15. 23:40
 3/26 Mr. Truth ***** válasza:
0%
Én is ilyen vagyok... De eddig azt hittem hogy ez nem jön be a nőknél
2014. jún. 15. 23:41
 4/26 anonim ***** válasza:
65%
hát nem itt, az biztos...
2014. jún. 15. 23:42
 5/26 anonim ***** válasza:
Itt a szobában találnál egy majdnem ilyet, bár a korhatárból épphogy, de kicsúsztam.
2014. jún. 15. 23:42
 6/26 anonim ***** válasza:

Ja persze ilyen vagy...

A nők legnagyobb része ilyen férfit keres de csak azért hogy felnézhessen rá.

23 évesen meg nem feltétlenül van annyi élettapasztalatod ami ilyenné glformálna

2014. jún. 15. 23:43
 7/26 anonim ***** válasza:
63%

Kedves kèrdező!

Egyet tanulj meg.

Ezen az oldalon minden férfi szinte olyan mint amilyet az adott kérdésben keresnek....most éppen ilyenek, de ha fél óra múlva más tulajdonságokat írsz ki akkor meg pontosan olyanok lesznek :))))

2014. jún. 15. 23:44
 8/26 anonim ***** válasza:
En ilyennek tartom magam, az elet elegge "megedzett" igy most mar sokkal jobban ketelkedek az emberekben, de a celjaimat nem adtam fel es megprobalok mindent megtenni, hogy elerjem azokat. Sokkal erettebbnek tartom magam a kortasaimnal es ezt mar sokszor is megkaptam masoktol. De nem mindenben felelek meg a felteteleidnel, mivel meg csak 21 vagyok, illetve kapcsolatom is van. De ha csak beszelgetni akarsz, akkor nyugodtan irhatsz :)
2014. jún. 15. 23:44
 9/26 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy én még nem nagyon ismertem meg ilyen lányt, akinél esélyem is lett volna. Nagyon sok az agymosott. :( 20/F
2014. jún. 15. 23:45
 10/26 anonim ***** válasza:
Hidd el, nem kell neked olyan pasi, aki kérdéseket tesz fel és válaszokat keres. Amúgy mit jelent az, hogy szabadon ébredő? Az ember sosem lehet szabad.
2014. jún. 15. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!