Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol tudnék ilyen férfit találni?

Hol tudnék ilyen férfit találni?

Figyelt kérdés
Magamat nem mutatom be, ez nem ismerkedős oldal, nem is azért írok ide. :) A lényeg az lenne, hogy olyan társra vágyom, aki nyitott, úgymond "szabadon ébredő", nem média által manipulált "agymosott" személy, akinek van célja az életben, tanul, dolgozik, akar haladni előre, akar elérni valamit és tesz is érte, nem mellesleg pedig nyitott szemmel jár a világban és nem hisz el mindent, amit mondanak neki, hanem kérdéseket tesz fel és válaszokat keres? Tehát, aki intelligens. És nem csak lexikális tudásra értem, hanem intelligens az élethez és érzelmileg is. A külső igazából jelentéktelen, csak ne legyen igénytelen. És mindet úgy, hogy olyan 23-28 (+- 1-2 év)között legyen. Ilyen férfit lehet még találni szerintetek? Ha igen, akkor hol? Merre induljak? 23 vagyok. (Ps: azért keresek ilyen ffit, mert ilyennek képzelem a lelki társamat, én is ilyen vagyok).

#férfi #ismerkedés #pártaláls
2014. jún. 15. 23:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
A gyikes pasik olyanok, mint a kaméleon: mindig olyannak állítják be magukat, amivel a legjobban tudnak érvényesülni:D De remélem kérdező te sem vagy annyira naiv, hogy elhiszed, itt pont a leírásodnak megfelelő pasik gyülekeztek össze... (csak úgy megsúgom: nagy részük minden létező felhasználóra ráír, akiről azt feltételezik, hogy nőnemű.. de lehet van akinek ennyi sem kell)
2014. jún. 15. 23:55
 12/26 anonim ***** válasza:
Nem hittem volna, hogy a mai világban, van még Nő aki keresi a magamfajtákat. Négy perc múlva leszek húsz éves. Remélem, hogy sikerül egy ilyet találnom.
2014. jún. 15. 23:56
 13/26 anonim ***** válasza:

"A gyikes pasik olyanok, mint a kaméleon: mindig olyannak állítják be magukat, amivel a legjobban tudnak érvényesülni"

Hát ez az emberek 99%-ra igaz.

2014. jún. 15. 23:57
 14/26 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy ahhoz, hogy ezeknek a tulajdonságoknak a nagyrészét megismerd időt kell adni a másik félnek. Szóval hiába mondom azt, hogy ilyen vagyok, az csak úgy derül ki, hogy igaz-e ha már egy időt együtt töltöttünk. Szinte biztos vagyok benne, hogy van egy rejtett énem amit bizonyos emberek nem vesznek észre a viselkedésem miatt amit enyhén arrogánsnak tartanak, pedig csak máshogy fejezem ki magam. Az ilyesmit is megszokni, észrevenni a valódi jelentést a tartalom mögött idő. Változtatnék magamon amúgy, de nem akarok, mert jó nekem így. :D
2014. jún. 16. 00:00
 15/26 A kérdező kommentje:
Nem akarok én felnézni senkire, inkább azt szeretném, hogy egyikőnknek se kelljen lenéznie a másikat Így azért már teljesen más a dolog. Habár lehet, hogy a megfogalmazás nem a legjobb, de jobban jelenleg éjnek idején nem tudtam megfogalmazni. A tapasztalatokat és a tudást, a világszemléletet meg nem hiszem, hogy az évek száma határozza meg, hanem az, hogy mennyi ismeretanyag, mennyi élet van az évek mögött. És az, hogy az ember mennyire tudatos, mennyire képes magába szívni az információkat, stb. :) A pár perc múlva szülinapot ünneplőnek pedig sok boldog szülinapot. :)
2014. jún. 16. 00:01
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Tudhatnád, hogy a GYK-n elég feladni egy ilyesmi "hirdetést" és máris 50 jelölt akad, aki tökéletesen magára ismer...

Lássuk is, mi a probléma a hirdetéssel és miért nem fog célt érni:

1. "nem média által manipulált, agymosott személy". Az emberek 90%-a nem tartja magát manipuláltnak, sőt kifejezetten egyéniségnek hiszi magát (sőt, a média éppen ezt sulykolja manapság). Gondolj csak bele, hogy hány ember állítja azt magáról, hogy agymosott. Ugye, hogy nem sok. Még azok se, akik mennek herét vasaltatni mert a TV-ben azt látták.

2. Van célja az életben. Még Átlag Pistának is van célja: megházasodni, család, gyerekek, saját, tehermentes panellakás. Tesz is érte, hisz bemegy a melóba nyolctól, pedig nagyon nincs kedve, de emiatt máris azt érzi, hogy hatalmas áldozatot hozott a jövőjéért.

3. Legyen intelligens. Ld. első pont. Még 70-es IQ-val is annak tartja magát sok ember, hisz "elvégezte a nyóc általánost, sőt szakmája is van". Olyan ez, mint a kreativitás kitétel az álláshirdetésekben. A jelölt ezt olvasva lelkesen bólogat, hiszen a lottó 5-öst százezer kreatív módon elköltötte már lelkiekben, de amikor egy munkahelyi nem rutin problémát kellene megoldani, akkor már megáll a tudomány.

4. "A külső jelentéktelen" = ennek a pontnak mindenki megfelel, vagyis felesleges volt leírni. Max. annyiból van értelme, hogy nem tartanak felszínesnek.

5. 23-28 éves 1-2 év szórással. Ez egyetlen konkrét elvárás.

6. A kérdések a végén költőiek... Legalábbis remélem, hogy nem a "menj északnak másfél napig, majd fordulj balra" ill. "a makkoshotykai Butyka sörözőben minden szerdán déltől 4-ig" kaliberű válaszokat vársz.

+1. Szerinted egy nyitott szemmel járó, intelligens férfi, akinek vannak céljai az életben az éppen itt a GYK Sz&Sz kategóriájában fogja megtalálni a lelki társát a sok "lehetek terhes?" és "elég nagy a farkam?" kérdés között. Elég optimista vagy ahhoz képest, hogy inkább realistának tűnsz a kiírásod alapján...

26F

2014. jún. 16. 00:06
 17/26 A kérdező kommentje:
Nem GYK-n keresem természetesen. Arra lennék kíváncsi, hogy vannak-e olyan tudom is én rendezvények, vagy körök, ahol ilyen emberek megfordulnak. Mert nyilván én még nem leletem rá, ugyanis kiírtam a kérdést :D
2014. jún. 16. 00:09
 18/26 anonim ***** válasza:

16-osnál a pont, végre egy értelmes ember:D

Kérdező: szerinted létezik olyan, hogy az összes általad leírt kritériummal rendelkező férfiegyed éppen ugyanazon rendezvényen/társasági körben lelhető fel? Sajnos nincs erre garancia, merre járnak az ilyen pasik, mindenki máshol, hisz ki-ki a maga útját járja. Vagy te egy pontos címet vársz vagy hogy? Sosem értettem ezeket a kérdéseket, hogy ilyenkor milyen választ várnak a kérdezők:D

2014. jún. 16. 00:14
 19/26 anonim ***** válasza:

#16-os vagyok továbbra is:

Hogyne lennének ilyen körök és rendezvények. Természetesen nem a "szabadon ébredő, céltudatos férfiak társkereső estje" néven vannak kiplakátolva a villamosra...

Hanem magából az esemény jellegéből lehet tudni, hogy például céltudatos, intelligens emberek fognak megjelenni rajta.

Ha úgy tartod, hogy nyitott szemmel jársz a világban, sőt intelligensnek is hiszed magad, akkor hogy lehet az, hogy nem tudod milyen eseményekre kellene ellátogatnod?

Egy példát mondok, hogy lásd nemcsak a levegőbe beszélek: például egy konferencia fiatal kutatóknak (és más érdeklődőknek, vagyis te is elmehetsz egy ilyenre, sőt regisztrációs díj se volt) az innovációkról és start-up cégek indításáról. Egy ilyenre például nem fog egy olyan egyetemista/diplomás elnézni, akinek a célja, hogy "csak meglegyen a papír, oszt' utána majdcsak találok valami melót 8-16 munkaidőben és ez életcélok karrier része ki is van pipálva"

2014. jún. 16. 00:20
 20/26 anonim ***** válasza:

Azt lehagytam, hogy az ilyen jellegű összeröffenéseknél van kötetlen program is (pl. ebéd), ahol lehet ismerkedni.

Aztán ki tudja, ha nem is sikerül egyből behapsiznod, attól még lehet hasznod a dologból. Egyik ismerősöm például amiatt kezdett el évekkel ezelőtt foglalkozni egy tudományterülettel, mert csinos cserediák lányok érkeztek abba az intézetbe. Aztán a lányokból nem lett semmi, de neki megtetszett a terület, mára pedig nemzetközileg elismert szaktekintély, aki bejárta a félvilágot és tele van pénzzel...

2014. jún. 16. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!