Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan nehéz találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz találni ilyen férfit?

Figyelt kérdés
Aki tisztel, megbecsül, nem lép félre. Van egy kis esze, értelmes, lehet vele beszélgetni. És nem úgy bánik a nőkkel, mint egy kapcaronggyal. (sajnos még a rendes pasikból is ez jön elő egy idő után)
2013. dec. 23. 23:36
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
előző nőm pont amiatt unt meg mert jó voltam..
2013. dec. 23. 23:37
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ilyen vagyok. És akkor írom az ellentétet. Miért nem lehet találni egy olyan nőt akinek van egy kis esze lehet vele beszélgetni és nem úgy néz rád mint egy faszra és alig várja az újabbat...
2013. dec. 23. 23:37
 3/24 anonim ***** válasza:
Mert én ilyen voltam, aztán olyan nők, akik állítólag szintén erre vágytak, egy sz@rházit neveltek belőlem.
2013. dec. 23. 23:38
 4/24 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, de azt gondolom, nem lehetetlen küldetés a fent leírtak alapján párt találni, legfeljebb nagyon nehéz. Bár úgy hiszem, én sem találtam még meg, de feladni sosem szabad, normális férfiak igenis vannak!
 5/24 anonim ***** válasza:
Annyira nem nehéz azért.
 6/24 anonim ***** válasza:

Fontos, hogy ne hagyd. Tudod, mi pasik szeretjük ha a nő nagyszájú és vissza mer szólni, nem pedig meghunyászkodni.

Nem arról beszélek, hogy bántsa egymást a két fél, csak azt, hogyha játékos szurkálódás van, akkor mindkét fél legyen benne partner.

Bár, ha rosszul választasz partnert, ösztönösen akkor legközelebb nem árt, ha óvatosabb vagy és jobban megfigyeled.

2013. dec. 23. 23:39
 7/24 anonim ***** válasza:
Mert a jóképű 10%ból szelektálsz.
2013. dec. 23. 23:41
 8/24 A kérdező kommentje:
soha nem voltak jóképű barátaim. bocsi, de nem azt nézem. :/
2013. dec. 23. 23:43
 9/24 A kérdező kommentje:
én szoktam poénkodni, szúrkálódni stb... de azt sértésnek veszik, és mindent szó szerint. már viccelődni se lehet? mi történt a poénos fiúkkal?
2013. dec. 23. 23:44
 10/24 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem nehéz ilyet találni,csak ki kellene nyitni a szemedet valóban.Ne a legjóképűbb,beképzelt emberekben keress ilyen dolgokat,hanem nézz körbe máshol is és fogsz találni.Csak ne külső alapján ítélkezz az emberekről és úgy próbáld meg ezeket megállapítani róluk.Ha tudnád mennyi ilyen srác van,el sem hinnéd.Nekem is vannak elég sokan haverok akik ilyenek sőt én is ilyen típus vagyok,rám is illenek amiket leírtál.És én is meg a haverok is azt tapasztalják,hogy hiába ilyenek és rendelkeznek ezekkel a tulajdonságokkal,ha nem adoniszok és nem a legújabb divat szerint öltöznek,hanem van egyéni stílusuk is.Észre sem veszik őket a csajok,mert őket külső szempontjából nem lehetne mutogatni a felszínes barátnők előtt sem,meg nem issza le magát minden nap a sárga földig.Ha látnád ezek a srácok és én is hogyan bánnánk a nőkkel,akik ugye szóba sem állnak velünk,meglepődnél.Mi tudjuk mi az a tisztelet,és normális,kedves bánásmód. :)
2013. dec. 23. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!