Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet találni Budapesten török férfit?
Figyelt kérdés
Szeretnék török férfivel ismerkedni, hol vagytok?2009. aug. 11. 20:53
1/7 anonim válasza:
Nem vagyok török férfi, de szerintem járj a Szeráj éttermenk környékén, rám ott midnig nagyon barátságosan mosolyognak a török pasik :) Sok sikert!
21/L
2/7 anonim válasza:
Hát mi pár barátnőmmel mikor ott voltunk, az Erzsébet körúton bement egyikünk egy ilyen üzletbe,ahol füstölőket,meg ilyen cuccokat árulnak (nem tudom,hogy hívják az ilyen boltokat:$), és egy török férfi elhívta a barátnőmet vacsorázni:DD csak az volt a gond,hogy 30 év körüli volt,de helyes volt állítólag (de mi 17 évesek voltunk) Szóval ilyen helyeken is megnézheted:D
3/7 anonim válasza:
A gyros-os vendéglátó egységek 70%-ban találhatsz!
4/7 anonim válasza:
építkezéseken, bevándorlói hivatal, fiatalkorúak börtöne, Keleti váróterem éjjel
és ne pontozz le, mert így van.
5/7 anonim válasza:
De miért pont török?
És az előzőnek igaza van.
6/7 anonim válasza:
A két utolsó válaszadó....csak szánalmas....ez az általánosítás....titeket jellemez. Vőlegényem török, neves egyetemeken előadó, informatikai mérnök, programozó matematikus, filozófus diplomával. A barátai is mind egyetemet végzett, és családjában mindenki mérnök. Tudod, ausztriában, németországban, angliában stb. a magyarokról írják ugyanezt, mint amit te fentebb a törökökről.Ezekben az országokban, remélem nem találkoztok össze olyan gondolkodású emberekkel mint ti vagytok, ugyanis akkor ti is a "leköpöttek" sorában álltok majd...
7/7 anonim válasza:
építkezéseken, bevándorlói hivatal, fiatalkorúak börtöne, Keleti váróterem éjjel ???
Én egy félig török fiu vagyok,de se épitkezésen nem voltam,bevándorloi hivatalba sem,fiatalkoruak börtönébe sem,a keleti váróterembe éjjel? ottsem.. Ne keverj össze minket a cigányokkal, mi nekünk törököknek egy gyönyörü szép kulturánk,és egy gyönyörü országunk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!