Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan nehéz találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz találni ilyen férfit?

Figyelt kérdés
Aki tisztel, megbecsül, nem lép félre. Van egy kis esze, értelmes, lehet vele beszélgetni. És nem úgy bánik a nőkkel, mint egy kapcaronggyal. (sajnos még a rendes pasikból is ez jön elő egy idő után)
2013. dec. 23. 23:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Írtam neked, de te válaszra sem méltattál. Ennyit rólad.
2013. dec. 23. 23:47
 12/24 A kérdező kommentje:
nekem soha nem volt ilyen barátom. mindenki azt kérdezte, hogy miért nem jóképűt választok. mert én nem azt figyelem. nekem a személyiség fontosabb. a jóképű, izmos pasikat nagy ívben kerülöm. de meglepő, hogy egy átlagos, rendes srác is semmibe veszi a nőket.
2013. dec. 23. 23:49
 13/24 A kérdező kommentje:
sokan írtak, bocsi
2013. dec. 23. 23:49
 14/24 anonim ***** válasza:

Mert manapság nem kapcsolatcentrikusak az emberek. Nem tudnak, vagy nem akarnak egyetlen személy mellett dönteni és végleg vele maradni jóban, rosszban, mert kényelemszeretők talán.

Hány éves vagy egyébként?

F

2013. dec. 23. 23:53
 15/24 anonim ***** válasza:

Mert a nők többsége kinyírják a férfiakban ezt a dolgot...

Volt egy lány akit igazán szerettem és úgy bántam vele , ahogy ezt a fent itt leírtad (és nem , nem vagyok papucs se semmi hasonló) , de mégis egy olyan r ohadékot választott , aki csak kihasználja és megalázza...Neki megadta az esélyt nekem meg nem , mert rátört valami hülyeség.

Innentől kezdve én miért viselkedjek továbbra is így ? Bevágnak egy mély gödörbe , hogy : haha másszál ki hülye ha a tudsz , aztán még kettőt rá is taposnak a pofádra...

Értelmét veszti a dolog teljesen. Majd ha 1x eljutok odáig , hogy egy olyan lánnyal találkozok , aki mindezt megérdemli , majd akkor én is ilyen leszek újra.

Nem rinyálásnak szántam ezt , csupán én így gondolom az egészet.Mindenki kifogy a türelemből , előbb v. utóbb

2013. dec. 23. 23:53
 16/24 A kérdező kommentje:
65% ! Jó, ezt megértem, de ennyire? Mert akkor elég nagy gondban vagyok. Hiába adtam meg az eddigi párjaimnak mindent, voltam olyan amilyenre vágytak, mégsem kellettem. 26 vagyok.
2013. dec. 23. 23:59
 17/24 A kérdező kommentje:
82% egy-két nő miatt nem kell megváltoznod.
2013. dec. 24. 00:00
 18/24 anonim ***** válasza:
Ismerkedjünk egy kicsit :)
2013. dec. 24. 00:02
 19/24 anonim ***** válasza:

Én is olyan vagyok akit keresel.:)

30F vagyok

Ha van kedved ismerkedni akkor írj nyugodtan.

2013. dec. 24. 00:15
 20/24 anonim ***** válasza:
Azért lehet. Én is találtam.
2013. dec. 24. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!