Mért nem divat hogy a nők tudtunkra adják érdeklődésüket?
egyenjogúság ?????
hol van egyenjogúság mikor ezrével erőszakolják meg a nőket
mikor feleannyit keresnek több munkával???
szal én elvárom h a pasi jelezze h tetszem neki - tess oda jönni beszédbe elegyedni velem - teljesen mindegy milyen béna a szövege - a fő h megtegye az első lépést !
ha csak áll és bambán bámul abból még nem tudom h mit akar már ha akar valamit
régebben tökösebbek voltak a pasik és nem vették fel az elutasítást - ez van majd legközelebb - nem nyammogtak itt h jaja nem találok csaj
ha a pasi jelzi h tetszem neki és nekem is tetszik akkor jelzem felé de én elvárom h a pasi FÉRFIKÉNT viselkedjen - vagyis ne rinyáljon h nem akar hülyét csinálni magából .....
Ez nem a normális fiúk és nem is a normális lányok hibája. Szerintem. Egyszerűen csak annyira sokszor használhattak ki pár lányt (engem is), hogy már nem merünk kezdeményezni.
Azért ismerjétek be fiúk, hogy első látásra nehéz kiszűrni, hogy ki az akiben tényleg meg lehet bízni.
Persze ez fordítva is igaz, hiszen lányok között is van azért elég sok akik nem veszik komolyan a fiúkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!