Fiúk, pasik nektek teszik a mostani női divat?
Nők véleményét is várom.
Mit gondoltok, szép a lyukacsos csizma, a felkapott Nike cipő, a gumicsizma? Mert én nem értem, hogy terjedhetett el.
Ruházatban meg amiket mostanában látok a neonos cuccok.
És a másik meg az ilyen tunikák: [link]
Ezekben mi a szép? Az alja kialakítása nekem nem tetszik, meg hogy annyira nagyon hosszúak, ráadásul eltűnik benne a test, a formák. A szoknya miért nem divat? Az sokkal szebb tud lenni, én fel nem vennék ilyen ruhákat, hiába divat, ha nem tetszik. Ráadásul nem is foglalkoznak vele, hogy jól áll e annak aki felveszi, főleg mikor egy alacsony vagy duci nő viseli.. Persze nekem vékonyakon se testszik. Inkább maradok a magam szoknyás stílusában.
És a karóra divat [link]
aminek ilyen a szíj kialakítása, az mitől szép? Szerintem nőietlen és csúnya tömegtermék.
Pasik, nektek tetszenek ezek a dolgok? Mert én nőként nem értem, vagy én vagyok ennyire maradi, vagy tényleg borzalom az utóbbi 2-3 év divatja, a nők öltözködése?
23N
Nekem ezek nem jönnek be, mert túl lányosak cicababás hatású.
A sportosan elegáns öltözéket csípem, itt felénk így öltöznek általában
Az airmax-es csajokat imádom.
21F
Nekem az első ruha, amit linkeltél nagyon tetszik, a többi nem. Szoknyát nem hordok, mert nem szeretem... Van, boltban megtetszett, megvettem, de azóta se vettem fel, mert félek, hogy felfújja a szél stb. Maradok a magam sportos-nőies stílusánál. A másik meg: egy év múlva már ciki lesz ilyet hordani... Az ember saját stílusa pedig sose megy ki a "divatból". Meg tudod ki költ ennyi pénzt ruhára... :D Van jobb dolog is, amire ellehet költeni a pénzt.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!