Fiatal lányok, ti melyik srácot fogadnátok el inkább, aki bugatti, zara, massimo dutti, adidas, helly hansen, hilfiger (vagy esetleg más) cipőt hord?
Figyelt kérdés
2014. máj. 21. 15:49
2/46 anonim válasza:
Mindegy, csak látszódjon hogy drága volt. Csórókkal nem kezdek.
3/46 anonim válasza:
Remélem ez a kérdést csak viccnek szántad. Ha nem akkor bizony csak szánni tudlak.
5/46 anonim válasza:
Normális lányok nem a cipőd alapján fognak szeretni..
F
6/46 anonim válasza:
Szerinted a lányok a srácok cipőjének a márjákát nézik ? Még egymásét se nézzük meg mindig. A lényeg, hogy legyél ápolt és stílusos. hogy adidas, zara vagy hilfiger... teljesen mindegy.
7/46 A kérdező kommentje:
rajtam több lány kérte már számon... igen
2014. máj. 21. 15:54
8/46 anonim válasza:
Hát az meg csak a te problémád hogy idétlenekkel ismerkedsz.
9/46 anonim válasza:
Biztos tizenéves kis idióták akiknek a pénz meg a márka számít, nem érdemes kezdeni velük. Normális nő nem nézi a cipőd márkáját.
10/46 A kérdező kommentje:
hát általában, az olyan lányok, akik nagyon csinosak, vonzóak és stílusosan öltözködnek, mindig elvárják ezt, legalábbis én így tapasztaltam
2014. máj. 21. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!