Fiatal lányok, ti melyik srácot fogadnátok el inkább, aki bugatti, zara, massimo dutti, adidas, helly hansen, hilfiger (vagy esetleg más) cipőt hord?
Hú, én elég sok mindent szívesen nézegetek egy szimpatkus és vonzó pasin, de eddig a cipőmárkák valahogy kimaradtak.
A makkos cipőn és a zokni-szandál kombón kívül nem hiszem, hogy bármi hervasztó hatással bírna rám.
A fenti listából kb. az adidast ismerném fel a logóról, a bugattiról meg azt hittem, hogy valami négykerekű.
Meglep amit írtál, de természetesen elhiszem, hogy volt ilyen tapasztalatod. Valószínűleg csak igényesebb körökben mozogsz, mint én.
Az általad felsorolt tulajdonságok közül jópár nem lesz meg egy olyan csajnál, amelyik a cipőmárkádat nézi.
Pl intelligens kapásból kilőve.
Engem nem érdekel a márkája, csak nézzen ki jól. A barátomnak a CCC-ben vettünk egy nagyon jó kis cipőt 5000 ft-ért.
Jah, és csinosnak mondanak, adok az öltözködésemre, értek a divathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!