Fiatal lányok, ti melyik srácot fogadnátok el inkább, aki bugatti, zara, massimo dutti, adidas, helly hansen, hilfiger (vagy esetleg más) cipőt hord?
Figyelt kérdés
2014. máj. 21. 15:49
21/46 anonim válasza:
Valószínű tömeg gyártott, nyomorék, 3,14csákkal ismerkedsz. Engem speciál nem érdekel milyen márkájú a barátom ruhája, csak tisztálkodjon rendesen, és nézzen ki valahogy. Ne úgy, mint akit a kukából rángattak elő... ( És én se vagyok igénytelen...)
22/46 anonim válasza:
Pedig de, csak mint mondtam idétlenekkel ismerkedsz.:P Aki meg stílusos azok nem a diszkókvak, nagy csöcsökkel kisminkelve.
Nem is ismerek olyan csajt aki a cipőt nézné...Márkás cuccokat meg olcsón is tudsz venni és jókat. Elég bemenni a new yorkerbe, c and a ba berskába aztán meg is vagy olcsón, és még igényesebben is mint a több szutyok. Akikkel te próbálkozol összejönni az bizony egy ltyó.
Am jól írták előttem. Az emberiség megérett a pusztulásra.
23/46 anonim válasza:
C&A, New Yorker igényes? Hol éltek? És igenis megnézzük a cipőt is!
24/46 A kérdező kommentje:
C&A, New Yorker tényleg nem valami elismert, barátaim szerint se pl
2014. máj. 21. 16:09
25/46 anonim válasza:
Azt amelyik nem a cipőjével akar meghódítani.
27/46 A kérdező kommentje:
26-os én pl nem azzal szeretnék meghódítani egy csajt sem, de olyan óriásiak az elvárásai egy lánynak, ha már normálisabban néz ki, hogy a 6 millió elvárt dolog közül a cipő is egy... más megint a nadrág, felső, alkat, test, higiénia, egzisztencia, stb stb...
2014. máj. 21. 16:12
28/46 anonim válasza:
Azokból is nagyon fontos a stílus. Mármint nadrág, póló, stb.
29/46 A kérdező kommentje:
tudom, tudom, minden nagyon fontos ma már, nem nyafogni akarok, hanem igyekszem teljesíteni, amit elvárnak és csak meg akarok felelni nekik, ennyi
2014. máj. 21. 16:17
30/46 anonim válasza:
Ha már itt tartunk, biztos neked is vannak elvárásaid a lányokkal szemben - elég magasak, ha neked az a normális, ha ilyen márkamániás a csaj. Ha nem tetszenek ezeknek a csajoknak az elvárásaik, akkor kereskéljg más körökben. Vannak igényes és szép nők, tényleg normális értékrenddel. Ha azok nem tetszenek, akkor meg viseld el a p.csákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!