Lányok ti hogy fogadnátok ha leszólítanának titeket az utcán?
Figyelt kérdés
szóval mész mondjuk reggel suliba, vagy munkába vagy akárhova és leszólítana titeket valaki
Kinézetétől függően folytatnátok a beszélgetést? vagy simán lepattintanátok mert ehhez nincs kedvetek?
2014. ápr. 21. 13:21
1/5 anonim válasza:
ha sietek, akkor nem állnék le beszélgetni
de ha ráérek, bejön és jófejnek tűnik, akkor még örülnék is neki
2/5 anonim válasza:
Volt már rá példa, mivel a fiatalember nagyon kedves, udvarias de felettèbb határozott volt a célját és terveit illetően, kellemesen elbeszèlgettünk majd édesen visszautasitottam mert akkor még volt párom.....:)
3/5 anonim válasza:
velem is volt már ilyen. udvarias volt, elmondta hogy szeretne később találkozni, nekem viszont nem volt az esetem, úgyhogy szép napot kívántunk egymásnak és elköszöntünk, de örültem neki :))
4/5 anonim válasza:
Ha épp sietnék valahova, valószínűleg nem kezdenék vele hosszas beszélgetést, ezen kívül viszont nem lenne ellenemre. Amennyiben normális módon szólít le, akkor beszélgetnék vele, ha megtetszene, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!