Lányok, ti hogyan fogadnátok?
Nem először fordult elő velem, hogy megtetszett egy lány(pl ma is a 34 es buszon), és nem mertem odamenni, mert féltem, hogy nem fog normálisnak tartani, mert annyira zavarba jövök, hogy csak hebegnék valamit. Olyannyira tartottam a dologtól, hogy inkább rá se néztem egész úton.
Ti hogyan reagálnátok? Tegyük fel, nem vagyok álompasi a modellújságokból egyenest, de nem is vagyok rút, vagy túlsúlyos. A lényeg; ha külsőleg bejön a másik, viszont annyira zavarban van, hogy a beszédén érezhető, akkor hogy viselkednétek vele? (mindenhonnan az jön, röviden hogy légy macsó, ezért is félek így szégyenlősen közeledni)
Kort is írjatok kérlek, illetve magatokról mi a véleményetek. (Pl ha full modell, akkor érthető, hogy az ilyenekkel mint én, szóba se állna)
F/19
Alapvetően kedves vagyok az idegenekkel is, szóval nem harapnám le a fejed.
(Nem tartom magam nagy számnak, de sok fiúnak/férfinak tetszek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!