Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogy fogadnátok ezt?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel lasssn egy éve vagyok együtt. Nagyon jo a kapcsolatunk es a szerelem is nagyon erős. Sajnos a karacsony ugy alakult hogy holnap talalkozunk es ajandekozzuk is meg egymast. Az ajandeka melle irtam egy szerelmes levelet melyben felideztem a legszebb pillanatokat es leirtam mennyire szeretem. Szerintetek örülni fog? Vagy ez nem olyan nyerő gondolat?2013. dec. 27. 01:27
1/3 anonim válasza:
Ezt szerintem évfordulóra kéne, de sztem biztos nem fogja rossznéven venni?:))
2/3 A kérdező kommentje:
Én ezt odaadom most neki :) szerintem nem dob ki :)
2013. dec. 27. 01:31
3/3 piriiiiii válasza:
Nem vágom azt sem, hogy miért dobna ki, de azt sem, hogy miért kérdezed ezt meg... rosszul csak nem fogja fogadni, max akkor, ha elmebeteg, de erre kicsi az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!