Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti, hogy fogadnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti, hogy fogadnátok, ha a barátotok más lányokat ölelgetne aki a haverjuk lenne?

Figyelt kérdés
Tegnap eléggé összekaptunk,aztán ma hallottam meg olvastam is az zenetét(tudjuk egymás jelszavát)hogy megölelte a lányt.. Engem kicsit zavar,hogy 3napja ismeri aztán ma megöleli a suliban.. Nem tudom neki ,hogy esne de nekem elég sz*raul esik.. Megmondanám neki,de már nem merek szólni mert megint veszekedés lenne és miattam lenne az egész... De ha magamba fojtom megint felgyűlik egy idő után aztán akkora cirkusz lesz mint tegnap.. :( Mit tegyek szerintetek?
2012. ápr. 24. 11:32
 1/7 A kérdező kommentje:
*üzenetét
2012. ápr. 24. 11:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Én meg tartok ettől,hogy ha szólok akkor összeveszünk aztán másnál keresi a vigaszt.. :(
2012. ápr. 24. 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze, ne szólj semmiről, ami zavar, mert ha megharagszik és másra mászik, te leszel a hibás. Maradj csöndben és robbanj fel, mert vanank igényeid, de minek is mondanád el neki, még a végén elmegy. ---> Tényleg egy ilyen kapcsolatban akarsz maradni? Ahol kussolnod kell a béke érdekében? Én keresnék olyat, aki tekintettel van az érzéseimre, és ha nekem nem tetszik valami, kimondhatom anélkül, hogy szakítással fenyegetne. SZard le és lépj tovább!
2012. ápr. 24. 11:48
 4/7 anonim ***** válasza:
minek olvasod az üzenetét? Az én párom is tudja a jelszavaimat, én is az övét, de nem szokásom olvasgatni a levelezését.
2012. ápr. 24. 11:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg, hogy zavar! Ha nem közlöd vele az iyeneket, akköor nem lesz belőle normális kapcsolat. Amúgy szerintem őt is zavarná, ha te mást pasit ölelgetnél!

Én tuti, hogy nagy balhét rendeznék a pasimnak, ha más csajt ölelgetne...és meg is mondanám neki, hogy ha ezen nem változtat, akkor szakítunk, mert én nem ilyen kapcsolatra vágoym. Pedig szeretem.

2012. ápr. 24. 12:06
 6/7 anonim válasza:
én megmondanám neki. ha meg ő lenne felháborodva, akkor hagynám.. hát nehogymár.. ő milyen hisztit csapna annak ellenére hogy fiú ha más fiúkat ölelgetnék.
2012. jún. 27. 13:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahogy kiveszem a szavaidból, nagyon fiatal vagy. A kérdés h miért ölelte meg? Vigaszt nyújtott, bátorítást adott? Sok olyan nézőpont lehet, ami nem feltétlen jelenti a vonzalmát. Én is számtalan alkalommal öleltem meg lányokat anélkül h bármi olyat jelentett volna. Ez nem a világ vége. Egyébként ide vezet ha bele olvasunk egymás üzeneteibe, nem látjuk a teljes képet. Beszélj vele, az a legtisztább!
2021. máj. 28. 05:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!