Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megmondanám egy lánynak, hogy szexnél több nem lehet köztünk, szerintetek hogyan fogadná? Lányok ti hogyan fogadnátok?
#2nek igaza van, ha még az elején tisztázzuk hogy ez csak ennyi, akkor ok, de ha minden széppel ámítasz, hogy lefektethess aztán közlöd, na akkor...
Múltkor kérdezte valakit, hogy h legyen elég elég kedves ahhoz, hogy megdöntsön egy szép, buta lányt, hát legszívesebben megvertem volta a lány nevében, pedig nem vagyok agresszív típus. Az egyenességet sokan értékelik, nekem pl jobban bejön, ha valaki megmondja az igazat, bármi is az. Az más kérdés, hogy két egyedülállónál tényleg nem árt valami komoly indok, hogy miért nem lehet több.
Az első válasz alapján elgondolkodtam, nagyon pimasz dolog, de ha bátor vagy, szerintem megéri, próbálj meg ezzel a szöveggel ismerkedni!
22/N
Nem sértődnék meg, sokkal jobb ha nyíltan megmondod, mintha csak célozgatsz, de nem konkretizálsz, minthogy "nem fér bele most egy kapcsolat, de nagyon kedvellek" (=egy este, aztán remélem többet nem találkozunk), "mi van, ha mégse működne pár hónap múlva, nem akarlak megbántani" (de azért szex az legyen, mi?)..
Nem vagyok a szexkapcsolat/barátság extrákkal/egyéjszakás ellen, ha tudom, hogy mire számíthatok.
Volt ilyen. Megmondta. Azt mondtam oké. Dugtunk. majd mindenki ment a maga útjára.
Utólag megbántam, nagyon nem volt jó.
27/N
Egyetertek az elottem szolokkal. Oszinteseggel szerintem tobbre mennenek a pasik. Sokkal tobb lany belemenne igy egy szexbe, ha tudja, hogy csak szex es mas nem.
A hulyites, meg kontorfalazas jobban faj. Ha hazudsz, hogy benyulhass a bugyimba.
En legalabbis sokkal jobbra ertekelem az egyenes ferfiakat.
Persze azert hozzateszem, a csak szexhez nalam az kell, hogy
1. vagy sokat igyak
2. bejojj nekem (volt pl olyan srac az egyik szorakozohelyen, nem volt annyira jokepu viszont olyan szexualis kisugarzasa volt, hogy ramnezett es konkretan nedves lett a bugyim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!