Ti mit tennétek, ha az utcán leszólítanának?
Figyelt kérdés
Mentem vásárolni, rámköszönt egy srác a parkolóban, megkérdezte hogy vagyok, mondtam hogy jól köszi, aztán azt mondta jó vásárlást, és ennyi. Nemértem, ha akart valamit mértnem folytatta? Nekem ez elköszönés volt, ezért tovább mentem... vagy mást kellett volna tennem? Tetszett a srác..:)2014. márc. 25. 21:29
1/17 anonim válasza:
Talán meg kellett volna kérdezni: Te ,hogy vagy?
Csak,hogy lássa nincs ellenedre.
2/17 anonim válasza:
Szerintem csak szimplán közvetlen emberrel hozott össze a sors, nem kell ezt túlmisztifikálni. 24/F
3/17 A kérdező kommentje:
Hát igen.. csak úgy meglepődtem, hogy nem kérdeztem meg..:(
2014. márc. 25. 21:32
4/17 A kérdező kommentje:
Lehet..
2014. márc. 25. 21:33
6/17 anonim válasza:
Nem, mivel vissza se kérdeztél és gondolom kicsit lekezelő voltál még ha nem is gondolod te úgy. Ezért ő vette lapot. Szóval te rontottad el.
7/17 A kérdező kommentje:
Főleg ha lett volna folytatása..:D
2014. márc. 25. 21:38
8/17 A kérdező kommentje:
Lekezelő??? Mosolyogtam..
2014. márc. 25. 21:38
9/17 A kérdező kommentje:
Ezeket a helyzeteket mindig elbénázom...:(((
2014. márc. 25. 21:40
10/17 anonim válasza:
2-es vagyok. Nem rontottál te el semmit! Ha többet akart volna, folytatta volna, azért ilyen könnyen nem adja fel egy férfi. Ráadásul mosolyogtál. Mondom vagy szimplán közvetlen volt, vagy egy fatökű. 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!