Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti örülnétek ha leszólítanának titeket az utcán?
Szóval úgy értem ezt az egészet most, hogy ha odamenne hozzátok valaki, köszönne és pl ismerkedni akarna, akkor azt hogy vennétek? Nem a bunkó pasikra gondolok most, hanem az ápolt, jól öltözött, kedvesebbekre, akikből köszönésnél kilehet deríteni, hogy az intelligensebb fajtába tartozik.
Szövegre valami ilyesmire gondoltam, tételezzük fel hogy sétál valahova és közben szólítanám le: Szia. Ne haragudj, hogy csak így ismeretlenül idejöttem és zavarlak, mert gondolom sietsz valahová,(most jön egy kis blöffölés :D) csak nagyon ismerősnek tűnsz, mivel már láttalak máskor is és nagyon aranyosnak találtalak, de csak most van alkalmam úgymond leszólítani téged. blablabla...
Ha tetszik az illető,akkor tuti simogatni fogja az önérzetem,de ez az "ismerős vagy valahonnan" szöveg nem jön be.Én szeretem,ha nem köntörfalaznak és megmondják,hogy külsőre tetszem neki és jobban megismerne mondjuk egy randi alkalmával
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!