Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év körüli házas nők! Örülnétek ha egy 17, vagy 18 éves fiú lenne a szeretőtök?
Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 11:02
1/42 anonim válasza:
nem, mert még gyerek. de egy 22-24 éves inkább jó szeretőnek, benne is megvan még a 'fiatalkori lendület'
2/42 napietus válasza:
nem, nem vonzanak a gyerekek. 16-17 éves koromban még vonzott ez a korosztály, de nálam fiatalabb pasim sosm volt.
29/N
3/42 A kérdező kommentje:
pedig ti se lesztek fiatalabbak már....
Inkább örülnétek egy fiatal csődörnek!!!
2011. szept. 13. 11:20
4/42 napietus válasza:
ha nem érdekel, nem tudsz rábeszélni. velem a porszívóügynökök sem mennek semmire, mlm-es jóemberekről nem is beszélve :D ami nekem nem kll, az nem kell. még ingyen se.
5/42 anonim válasza:
nem leszek fiatalabb ebben igazad van, viszont ne feledd egy tapaszt férfi sokkal vonzóbb, mint egy gyerek
6/42 A kérdező kommentje:
pedig szivesen felpróbálnálak. :D
Hány kg vagy?
Milyen színű a hajad és a szemed?
2011. szept. 13. 11:28
7/42 anonim válasza:
csak hogy házas vagyok! és mint mondtam a tapasztalat, meg a szerelem fontosabb,mint a lelkesedés.
amit írtam, elméletben írtam
8/42 cynic válasza:
jaj te kis butus, hiszen a nők sosem csalják meg a párjukat! főleg ha házasok. nem tudtad még? csak mi, ostoba, galád, disznó férfiak vagyunk ilyen mocskok, hogy kihasználjuk a nők jóhiszeműségét és titokban másokkal b.szunk... fujj, nem is tudom, hogy lehetünk ilyenek!
9/42 napietus válasza:
ha meg is csalnám a férjem, azt nem egy gyerekkel tenném, utolsó :D
10/42 A kérdező kommentje:
etus cica. :D
2011. szept. 13. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!