Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év körüli házas nők! Örülnétek ha egy 17, vagy 18 éves fiú lenne a szeretőtök?
Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 11:02
11/42 cynic válasza:
lehet hogy nem egy 17 évessel, de a megfelelő palival megtennéd, mi? :P
12/42 napietus válasza:
erre a kérdésre nem válaszolok :P
13/42 A kérdező kommentje:
megcsalnád!
2011. szept. 13. 11:48
14/42 napietus válasza:
nem valószínű egyébként. kockázat-haszon összeetése alapján nem. nem is tettem meg, pedig igény lett volna rá :D
15/42 anonim válasza:
Én kb. 3-4 hónapja voltam együtt párszor egy 33 éves nővel :P (Vagy legalább is annyinak mondta magát, de sztem kicsit több volt.) Ha jól nézel ki, kurwára nem fogja érdekelni milyen szám van a személyidben hidd el...
18/F
16/42 anonim válasza:
Igény lett volna rá? :O Szerette volna h megcsald?!
17/42 napietus válasza:
azért abban van valami szánalmas, ha egy 33 éves nő egy tizenévessel dugatja magát, nem?
18/42 napietus válasza:
nem :D mások szerették volna, hogy megcsaljam.
19/42 A kérdező kommentje:
etus csak úgy kíváncsiságból.
A férjed hány éves?
2011. szept. 13. 11:54
20/42 A kérdező kommentje:
és van gyereked?
2011. szept. 13. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!