Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha utánam fordulnak az utcán,...

Ha utánam fordulnak az utcán, megnéznek, akkor miért nem tudok párt találni?

Figyelt kérdés

Nem öltözöm kirívóan vagy bármi ami miatt megnéznek, hanem normálisan öltözöm, nem sminkelem magam, mégis mikor gyalog megyek a városba valahová, vagy a suliba gyalog, sokan megfordulnak vagy néznek, a múltkor is egy srác ment bicajjal majd visszanézett, és tudom hogy engem nézett

ebből az jön le, hogy nem tartanak rondának, de akkor miért nem tudok párt találni? (nem az után keresem, a félreértés elkerülése végett)

Sajnos nem vagyok mosolygós típus, de minden másban normális vagyok, alacsony, vékony, kedves, segítőkész ha kell.

Mi lehet a baj?

22/N

2014. márc. 15. 20:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem vagy nőcis, nem engeded közel magadhoz a fiúkat, nem ébreszted fel a vadászösztönt stb. Ezerféle oka lehet.No meg az se mindegy, hogy te milyen párt keresnél magadnak.
2014. márc. 15. 20:28
 2/11 anonim ***** válasza:
Valószínűséggel a személyiségeddel van baj
2014. márc. 15. 20:28
 3/11 anonim ***** válasza:
52%

Lehet mikor utánad fordulnak és megnéznek az utcán azt gondolják hogy:

-Bmeg ez de ocsmány

2014. márc. 15. 20:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Válogatós vagy!
2014. márc. 15. 20:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Menj oda az utánad fordulókhoz!
2014. márc. 15. 20:30
 6/11 WheneverYouWant ***** válasza:
Az a jobbik eset ha az utcán keresed( a való életben). Nem itt a neten. Ismerem ezt az érzést. Egy ideje van egy szép BMW-m és az emberek összevissza forognak utánam a lányok integetnek... még sincs bnőm... Szóval csak arra szeretnék rávilágítani hogy a külső nem minden...
2014. márc. 15. 20:31
 7/11 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem minden a külső, de én összhangban vagyok magammal, és nem értem miért nem megy akkor.

A válogatósságról annyit, hogy egy kicsit mindenki az szerintem, de nem tartok fenn elvárásokat, kivéve, hogy ne a nőnek kelljen már kezdeményeznie.

2014. márc. 15. 20:40
 8/11 anonim ***** válasza:
A mai vilagban semmit se szamit ha nezenk, ebbol hiaba indulsz ki.
2014. márc. 15. 20:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Sajnos manapság a nőknek kell kezdeményezni... Iszonyú fososak a fiúk...
2014. márc. 15. 21:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Azért, mert az hogy utánad fordulnak nem jelent sokat. Persze, fiatal vagy, valószínűleg nem nézel ki rosszul - utánad fognak (fogunk) fordulni, már csak kíváncsiságból is, hogy vajon milyen a feneked.

De ettől még lehet olyasmi, mint a viccbeli zsiráffal, hogy hiába szép/érdekes, otthonra nem biztos hogy kellene.

Azért egy párkapcsolatba több energiát kell befektetni, mint a fej hátrafordításába - ezért talán kevésbé gyakori is.

A válaszadók írtak néhány tippet, de könnyen lehet hogy valami más oka is van. Mondjuk a nyitottság és a mosolygás határozottan biztató tud lenni annak, aki kezdeményezni szeretne (vagy szeretnéd hogy kezdeményezzen) nálad.

"de nem tartok fenn elvárásokat, kivéve, hogy ne a nőnek kelljen már kezdeményeznie."

Azért ilyet mondani... Ennyire végletes lenne a helyzet? :) Akkor kérlek jelölj meg egy helyet és időpontot ahol és amikor kezdeményezhetek nálad. :P

2014. márc. 15. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!