Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az átlagostól eltérő lányok...

Az átlagostól eltérő lányok mások szerint is nehezebben találnak párt?

Figyelt kérdés
Az a benyomásom, hogy a másik nem inkább az átlagosok között keresgél.
2014. márc. 11. 18:06
 1/5 anonim ***** válasza:
milyen irányba eltérő, túl szép, túl csúnya? esetleg túl alacsony, vékony, dagadt, gazdag, szegény, okos, ostoba?
2014. márc. 11. 18:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok átlagos és még nincs barátom. De lehet hogy csak azért mert kimondottan lány iskolába járok. A barátaim nagy részének viszont már van pasija. Szóval szerintem nem ettől függ.
2014. márc. 11. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalat, hogy igen. Egy fura, fiús lány nem kell senkinek, legyen az bármilyen szimpatikus emberileg. Tök mindegy, hogy pont emiatt az átlagos és lányos lányok összes bosszantó tulajdonsága is hiányzik belőle, a fiúknak, úgy látszik, ez nem tetszik.

L/20

2014. márc. 11. 18:41
 4/5 anonim ***** válasza:
jó, de akkor te se az átlagos srácok közt keresgélsz, úgyhogy mindegy is. a nem átlagosból nyilván kevesebb van.
2014. márc. 11. 18:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Ebben szerintem lehet igazság. Nekem sokan mondják, hogy mennyivel csinosabb vagyok mint a korombeli lányok és különleges ízlésem és személyiségem is van. Rengetegszer hallom hogy milyen szép arcom van. Sokan kérdezik, hogy modellkedek-e. Rövid hajam van de a fodrászok imádják mindig arról áradoznak, hogy mennyire jól áll és milyen imádnivaló frizurákat lehet csinálni nekem. 19 éves vagyok és még sosem volt pasim. Páran próbálkoztak már és ők is mindig arra hivatkoztak, hogy ilyen különleges lánnyal még sosem találkoztak. De a legtöbben szerintem ezt visszataszítónak találjak vagy nem tudom, de nagyon rossz érzés, hogy míg olyanok akik véleményében bízhatok azok áradoznak rólam míg olyan fiúk akik véleménye ténylegesen számítana azok észre se vesznek...
2014. márc. 11. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!